Life

Gina Pistol, spaimă în miez de noapte: “Aproape că am făcut pe mine”

Gina Pistol a avut parte de o experiență înspăimântătoare în miez de noapte. Prezentatoarea de la Antena 1 a spus fanilor că s-a speriat extrem de mult.
10.08.2022 | 14:23
Gina Pistol spaima in miez de noapte Aproape ca am facut pe mine
Gina Pistol, experiență înfricoșătoare în miez de noapte. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a împărtășit fanilor experiența neplăcută pe care a avut-o chiar în miez de noapte. Vedeta s-a speriat foarte tare și a împărtășit și fanilor, acest lucru, pe Instagram.

Gina Pistol, experiență înfricoșătoare în miez de noapte

”Aproape că am făcut pe mine!” a declarat Gina Pistol într-un Instastory, precizând cum o jucărie muzicală a pornit din senin în miez de noapte, în timp ce fetița sa dormea. Nici pisica sa pare că nu a fost trezită de sunet, care se odihnea la picioarele vedetei.

ADVERTISEMENT

”Ce minunat este când în liniștea nopții pornește, jos în living, o jucărie muzicală. Gosha (mâța) doarme la picioarele mele.

Josephine doarme în pătuțul ei. Ce să zic… aproape că am făcut pe mine.”, a împărtășit Gina Pistol fanilor, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a mai surprins fanii de curând după ce a apărut în câteva postări pe Instagram cu ochii în lacrimi. Însă, nu a fost vorba decât despre un filtru, Gina Pistol dorind să arate că viața de părinte nu este una ușoară.

”Ei: WOW! Ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat!/ Eu: Da, sunt bine”, a mai scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram. Sursa foto: Instagram

 

Gina Pistol a devenit mamă în urmă cu un an

Dincolo de momentele de panică, Gina Pistol trăiește de un an una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa: este mama fiicei sale, Josephine. Frumoasa blondină a adus-o pe lume pe fetița sa, în martie 2021.

Gina Pistol are, de asemenea, și o relație frumoasă cu Smiley, relație pe care a confirmat-o în 2020, când a anunțat și sarcina. Cei doi au început, de fapt, o poveste de iubire în anul 2017, dar s-au ferit de ochii presei.

ADVERTISEMENT

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteaptă”, a notat Smiley într-un clip pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

ADVERTISEMENT