Life

Gina Pistol știe ce nume va purta fetița. Este Smiley de acord cu decizia?

01.10.2020 | 16:04
Gina Pistol stie ce nume va purta fetita Este Smiley de acord cu decizia
ADVERTISEMENT

Gina Pistol (38 de ani) și Smiley (37 de ani) sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. Cuplul este împreună de mai bine de 3 ani și jumătate, prezentatoarea „Chefi la cuțite” urmând să aducă pe lume o fetiță undeva la începutul anului viitor.

Frumoasa blondină și artistul, pe numele real Maria Tiberiu Andrei, sunt în momentul de față în căutarea numelui pe care-l va purta micuța. Vedeta Antena 1 are deja o preferință, însă prezentatorul de la „Românii au talent” nu pare prea încântat de idee.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Playboy a găsit un prenume care rezonează perfect cu numele de familie al partenerului ei de viață. Gina Pistol și-ar dorit ca primul ei copil să se numească Regina, Smiley precizând că are o cu totul altă variantă pentru numele copilului.

Gina Pistol a ales numele fetiței sale. Ce spune Smiley despre decizia vedetei

„Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria (numele de familie al lui Smiley – n.r.)”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 în clipul în care mărturisește că esteînsărcinată.

ADVERTISEMENT

„Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Aer și puțin de Gina în el”, a completat iubita cântărețului când a văzut că acesta pare contrariat de alegerea făcută.

Întrebat la ce nume s-a gândit pentru copilul care crește acum în pântecele Ginei Pistol, vedeta Pro TV a răspuns fără niciun fel de ezitare. Smiley nu este deloc de acord cu Gina și spune că bebelușul nu va purta în niciun caz numele „Regina”.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu o să o cheme așa, stați liniștiți”, a fost replica prezentatorului „Românii au talent”.

Gina Pistol își dorește că fie o mamă înțelegătoare și să fie prietenă cu fiica sa pe care visează să o ducă în drumeții în aer liber. Blondina a mărturisit că nu vrea să fie genul de mamă exagerat de protectoare, motiv pentru care bunicii se vor implica în creșterea micuței.

ADVERTISEMENT

„Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber.

O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT