Life

Gina Pistol, strigăt de ajutor în mediul online. Ce a pățit fiica prezentatoarei de la Antena 1

Gina Pistol este foarte atentă la fiica sa, Josephine, dovadă că le povestește internauților foarte multe despre etapele prin care trece micuța în vârstă de aproape 5 luni.
27.07.2021 | 12:01
Gina Pistol strigat de ajutor in mediul online Ce a patit fiica prezentatoarei de la Antena 1
Gina Pistol, strigăt de ajutor în mediul online. Ce a pățit fiica prezentatoarei de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 apelează frecvent la sfaturile urmăritorilor ei, dar mai ales ale femeilor care au deja copii. Același lucru s-a întâmplat acum când vedeta a venit cu un strigăt de ajutor în mediul online.

Blondina a postat o imagine în care apare chipul fiicei sale și în care mărturisește că nu mai știe cum să o ferească pe cea mică de țânțari, care se pare că au mușcat-o pe Josephine.

ADVERTISEMENT

Așadar, Gina Pistol se plânge fanilor de pe pagina sa de Instagram că nu știe ce să facă să scape de țânțari, în poză cea mică fiind mușcată chiar de față.

Gina Pistol, imagine cu chipul fiicei sale. Ce a pățit Josephine și ce le-a spus vedeta fanilor

„Vreau să-i atac psihologic”, este mesajul care însoțește fotografia în care apare fiica Ginei pistol și al lui Smiley, pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria.

ADVERTISEMENT

Foarte multe lucruri s-au schimbat în viața gazdei de la „Chefi la cuțite” de când a devenit mamă pentru prima oară. Totul se învârte în jurul fiicei sale, fiind conștientă că este responsabilă pentru viitorul micuței sale.

Gina Pistol nu dorește să o crească pe micuță după anumite stereotipuri, dorindu-și să fie genul de mamă prietenă cu copilul său, să meargă în drumeții sau să facă diferite lucruri împreună.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, schimbări radicale după ce a născut

„De când fiica mea a venit pe lume am învățat că în viața unei mame există doar cuvântul noi. Universul nostru s-a schimbat odată cu ea.

Din primele momente am știut că responsabilitatea mea este de a-i oferi un viitor luminos și blând. Un viitor care să o facă să zâmbească cu încredere, pentru că îi voi fi alături la fiecare pas. 

ADVERTISEMENT

Sunt multe lucruri pe care le poți face ca mamă pentru puiul tău, iar eu am început cu cele mai mici detalii”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Blondina a devenit mamă pe 9 martie 2021, după ce ani la rând a crezut că nu poate fi mamă. Vedeta de la Antena 1 s-a bucurat din plin de vestea primită, reușind să nască la 40 de ani.

În momentul de față Gina Pistol este concentrată pe creșterea fiicei sale și nu ia în calcul să se căsătorească, deși multă lume o întreabă când va face și acest pas.

ADVERTISEMENT