Life

Gina Pistol, supărată că a devenit „pufoasă”. Câte kilograme a luat până acum în sarcină

12.01.2021 | 22:45
Gina Pistol suparata ca a devenit pufoasa Cate kilograme a luat pana acum in sarcina
Gina Pistol, supărată că a devenit „pufoasă”. Câte kilograme a luat până acum în sarcină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a plâns fanilor de pe rețelele de socializare că a devenit „pufoasă” de când a rămas însărcinată și mai are două luni până va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta a rămas surprinsă de kilogramele arătate de cântar. 

Frumoasa blondină a achiziționat recent un cântar care arată greutatea reală, precizând că într-un moment de slăbiciune l-a testat. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu a dezvăluit exact cât a luat în greutate, lăsând fanii să-și pună imaginația la bătaie.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că abia acum înțelege care este motivul pentru care obosește mult mai repede când urcă scările sau când merge pe jos. Gina Pistol a lăsat să se înțeleagă că a luat undeva peste 15 kilograme până în acest moment.

Gina Pistol, despre kilogramele acumulate în sarcină. Cât a luat până acum

„Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.  A fost șocul zilei.

Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Asia Express” a intrat de puțin timp în trimestrul trei de sarcină, urmând să nască undeva la sfârșitul lunii februarie sau începutul lui martie. Blondina se simte extrem de binecuvântată că poartă în pântece această minune pentru că medicii nu credeau că poate rămâne însărcinată.

„Am spus-o și o mai spus, și o fac zilnic, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru minunea asta pe care o port în pântece și pentru că m-a binecuvântat cu acest copil”, a ținut să mai adauge vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol va aduce pe lume o fetiță, prima de acest gen din familia iubitului ei, Smiley. Ambii părinți sunt în culmea fericirii de când au aflat vestea cea mare, fiind pregătiți să o primească cu brațele deschise pe micuța lor. Cei doi au aproape totul gata și chiar au amenajat camera bebelușului.

ADVERTISEMENT