Life

Gina Pistol, surpriză uriașă pentru fanii Chefi la Cuțite. S-a reîntors la celebra emisiune de la Antena 1! Primele imagini

Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare de la celebra emisiune culinară „Chefi la cuțite”. Frumoasa blondină nu a putut să stea prea departe de cei trei bucătari.
18.11.2021 | 18:34
Gina Pistol surpriza uriasa pentru fanii Chefi la Cutite Sa reintors la celebra emisiune de la Antena 1 Primele imagini
Gina Pistol, din nou la Chefi la cuțite. Blondina a revenit la filmări. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley are o surpriză uriașă pentru fanii de la Antena 1. Vedeta revine pe sticlă cu câteva ediții speciale ale show-ului „Chefi la cuțite”.

Prezentatoarea s-a reîntors la emisiune după o pauză în care s-a ocupat de creșterea fiicei sale, Josephine Ana Maria, care a venit pe lume pe 9 martie 2021.

ADVERTISEMENT

La mai bine de 8 luni de când a devenit mamă pentru prima oară, Gina Pistol decide că este timpul să-și facă simțită prezența, așa cum ne-a obișnuit până acum.

Gina Pistol, din nou la Chefi la cuțite. Blondina a revenit la filmări

Gina Pistol va modera edițiile speciale de la „Chefi la cuțite”, care se vor difuza în zilele de 29 și 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Concurenții care vor intra în febra gătitului sunt cei de la o altă emisiune cunoscută, și anume Asia Express. Actualii participanți sunt cei care intră în bucătărie.

„După gustul aventurii vine gustul Chefi la Cuțite. Concurenții Asia Express vin la Chefi la Cuțite pentru 3 ediții speciale pe 29, 30 Noiembrie și 1 Decembrie, de la 20:30”, este anunțul făcut de producătorii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie au apărut și primele imagini cu momentele speciale de la Antena 1, Gina Pistol revenind în forță. Ținuta purtată de vedetă este una spectaculoasă și încărcată cu paiete.

Moderatoarea este primită cu brațele deschise de concurenții, care au parte de o surpriză uriașă, asta pentru că ultimul sezon de la „Chefi la cuțite”, a fost prezentat de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, nerăbdătoare să revină la Chefi la cuțite

Frumoasa blondină abia aștepta să se întoarcă pe platourile de filmare, în ciuda faptului că ultimele luni au fost cele mai bune din viața ei pentru că a petrecut timp cu fiica sa.

„Știu că poate-i prea mult (pentru unii dintre voi), însă toate pozele-s cu ea. Sfârșit de vară, 2021. Eu și fiica. Vedere de la mare”, scria acum câteva luni Gina Pistol pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT