Life

Gina Pistol, tarif pentru un eveniment privat. Ce sumă de bani cere iubita lui Smiley

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare TV așa că nu este de mirare că este căutată inclusiv pentru evenimente private. Care este tariful pe care-l cere vedeta?
28.06.2021 | 16:35
Gina Pistol tarif pentru un eveniment privat Ce suma de bani cere iubita lui Smiley
Gina Pistol, tarif pentru un eveniment privat. Ce sumă de bani cere iubita lui Smiley. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita cântărețului Smiley nu se rezumă numai la proiectele pe care le are pe micile ecrane și poate prezenta fără niciun fel de probleme un eveniment, mai ales că de-a lungul timpului a dobândit calități de MC.

Gina Pistol se descurcă de minune atunci când moderează diferite manifestări private, fie că este vorba de o nuntă sau de un botez. Așadar, frumoasa blondină poate fi chemată la tot felul de evenimente.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, gazdă la evenimente private. Câți bani cere

În ceea ce privește tariful pe care-l cere moderatoarea de la „Chefi la cuțite”, ei bine, acesta nu este unul foarte mare. Concret, gazda de la „Asia Express” cere o sumă modică.

Mai exact, Gina Pistol poate fi prezentă la un eveniment privat pentru suma de 800 de euro, potrivit cancan.ro, bani care o ajută să-și rotunjească veniturile lunare.

ADVERTISEMENT

La polul opus, iubitei blondinei, Smiley, se poate lăuda cu o sumă impresionantă pentru show-urile pe care le face la diferite evenimente. Prezentatorul de la „Românii au talent” știe care-i este adevărata valoare.

Cântărețul are un tarif de 7.000 de euro, care se poate modifica în funcție de ceea ce i se cere să facă. Un show complet poate urca și până la suma de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Printre cei mai scumpi artiști de la noi se numără și Loredana Groza, Andra, Delia, Holograf, Vama sau Ștefan Bănică pentru care oamenii pot scoate din buzunar chiar și 12.000 de euro.

Gina Pistol, de la modă și MC la prezentatoare celebră

În urmă cu ani buni Gina Pistol reușea cu greu să se întrețină. După ce a trecut de la stadiul de vânzătoare la prezentatoare a unor petreceri private în cluburile din provincie, blondina a reușit să aibă venituri mult mai mari.

ADVERTISEMENT

După mai multe proiecte care nu s-au ridicat deloc la nivelul așteptărilor, vedeta s-a axat mai mult pe modă și MC, fiind guest-star în diverse prezentări sau animând atmosfera prin cluburi. Ulterior, s-a mutat în Capitală și a semnat contracte avantajoase.

A fost timp de aproape 9 sezoane gazda emisiunii culinare „Chefi la cuțite” și a moderat primele 3 sezoane din Asia Express.

În prezent, este în concediu de creștere copil, ea fiind înlocuită la Antena 1 de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, însă în curând va reveni pe sticlă.

ADVERTISEMENT