Life

Gina Pistol, transformare totală. Cum s-a fotografiat iubita lui Smiley: “Tre’ să mai scoți diva din tine la iveală”

Gina Pistol a trecut printr-o transformare totală la filmările pentru Chefi la cuțite. Iubita lui Smiley s-a fotografiat într-o ipostază care i-a surprins pe internauți.
04.05.2022 | 20:56
Gina Pistol transformare totala Cum sa fotografiat iubita lui Smiley Tre sa mai scoti diva din tine la iveala
Gina Pistol, transformare totală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a fotografiat într-o ipostază surprinzătoare la filmările pentru Chefi la cuțite, acolo unde a trecut printr-o transformare radicală. Deși încă se luptă cu kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, dar și cu oboseala, prezentatoarea consideră că fiecare femeie ar trebui să-și acorde atenție.

Gina Pistol, transformare totală. Ce a postat iubita lui Smiley

Iubita lui Smiley recunoaște că nu este în cea mai bună formă la momentul actual, dar lucrează la asta și încearcă să aibă grijă de ea. De când a devenit mamă, cu mai bine de un an în urmă, blondina a învățat să se accepte așa cum e.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-a fotografiat aranjată și machiată pentru filmările emisiunii Chefi la cuțite, însă nu reușește mereu să arate atât de bine și le admiră pe femeile care pot face asta.

După ce a revenit pe platourile de filmare, Gina Pistol a început să se aranjeze din nou. Acum este mândră de transformarea ei, pe care le-a arătat-o și fanilor.

ADVERTISEMENT

“Sunt departe de a fi în cea mai bună formă. Încă mă lupt cu kg în plus, abia acum mă adun și o să-mi reiau antrenamentele. Mă lupt cu ele (n.r. kilogramele), mă lupt cu oboseala, n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani, nici în timpul sarcinii nu am dormit, dar sunt pe drumul bun. Drumul către mine. Mă regăsesc ușor, ușor.

Am o fetiță minunată pe care o ador, jur pe roșu că-i tare simpatică și un iubit tare bun, mind&soul…and body, pe care-l iubesc cu toată ființa mea, inclusiv partea aia din mine mai întunecată, adica ‘umbra’.

ADVERTISEMENT

Ce voiam eu să subliniez cu această poză superbă este că: tre’ să mai scoți din când în când diva din tine la iveală!

Admir femeile care reușesc să arate așa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb și mie îmi place! Însă eu aș înnebuni la cap să mai am și grija asta.”, a scris Gina Pistol pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol s-a transformat total. Sursa foto: Instagram

Imaginea postată de Gina Pistol a fost apreciată de peste 33.000 de persoane. Sute de urmăritori au complimentat-o pe iubita lui Smiley pentru felul în care arată.

Gina Pistol: “Atât de tare am strălucit, încât fiica-mea nu m-a recunoscut”

Cu ajutorul echipei de pe platourile de filmare, Gina Pistol a fost aranjată exact ca o divă. Vedeta le îndeamnă pe femei să nu uite de ele și să se aranjeze uneori, chiar dacă sunt mame și au numeroase responsabilități.

“Așadar, dragile mele, hai să mai uităm de oala de pe foc (totuși să oprești aragazul înainte) de mormanul de haine care așteaptă să fie călcate, de piața care așteaptă să fie făcută, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea să fie hrănită, casa care se vrea aspirată, proiectul care trebuie predat, etcetera (că lista-i lungă ca o zi de luni).

Măcar pentru jumătate de zi! La finala @chefilacutite fetele m-au făcut să strălucesc din nou. Atât de tare am strălucit, încât fiica-mea nu m-a recunoscut. Îmbrățișează-te din partea mea”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: