Life

Gina Pistol, în noul videoclip al lui Smiley: „Este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional”

Smiley a lansat a treia piesă din serialul muzical „Mai mult de-o viață”, videoclipul melodiei arătându-o și pe iubita sa, prezentatoarea Gina Pistol.
13.01.2022 | 15:00
Gina Pistol in noul videoclip al lui Smiley Este strigatul interior al oricarui om implinit profesional
Smiley, filmare inedită cu iubita sa, Gina Pistol. Cântărețul a lansat o piesă nouă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Purtat de vânt”, cea mai nouă melodie a artistului, are un mesaj foarte puternic și reprezintă lupta personajului dincolo de succes și vis împlinit. Acesta vrea să păstreze bucuria și simplitatea lucrurilor.

Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip al vedetei, semn că povestea lor de dragoste a depășit mai multe bariere și relația amoroasă decurge foarte frumos după ce s-a născut fiica lor.

ADVERTISEMENT

Așadar, cântărețul spune prin intermediul versurilor că vrea să se oprească uneori și să se lase purtat de vânt, de aici și numele piesei interpretate de Smiley.

Smiley, filmare inedită cu iubita sa, Gina Pistol. Cântărețul a lansat o piesă nouă

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări.

ADVERTISEMENT

«Purtat de vânt» este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață.

Este o gură de libertate într-o mare de «trebuie» care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat”, a mărturisit Smiley pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Melodia poate fi ascultată la liber, pe canalul de Youtube al juratului de la SuperStar România, fără să fie nevoie de rezervare sau pentru a plăti vreun abonament anume.

Gina Pistol, în clipul lui Smiley
Gina Pistol, în clipul lui Smiley. Sursa foto: captură video Youtube

Smiley, detalii despre serialul muzical de pe Youtube

Versurile piesei au ajuns rapid la sufletul fanilor săi, la fel cum au fost și primele episoade ale serialului, și anume: „Locul sfințește omul” și „Nu mai există dup-aia”.

ADVERTISEMENT

Smiley nu se oprește aici și în perioada următoare urmează să lanseze alte două melodii. În curând, fostul component al trupei Simplu va scoate pe piață „Mi-aduc aminte”.

Serialul muzical „Mai mult de-o viață” este lansat episod cu episod și este compus din 5 părți construite ca scurt-metraje care leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit.

Scenariul este scris de Iulian Moga, în timp ce muzica este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production, deținut de iubitul Ginei Pistol.

„Mi se pare o coincidență frumoasă că am lansat al treilea episod din serial când m-am lăsat purtat de vânt”, a scris Smiley pe Instagram legat de o filmare cu Gina Pistol din vacanță.

ADVERTISEMENT