Life

De ce Gina și Seba nu au format un cuplu la Mireasa: “Din afară se vede cu totul altceva”

Gina și Seba au explicat de ce nu au format un cuplu la Mireasa, în cel de-al patrulea sezon al show-ului matrimonial. Tânăra a venit la emisiune special pentru Seba.
18.01.2022 | 11:22
De ce Gina si Seba nu au format un cuplu la Mireasa Din afara se vede cu totul altceva
De ce Gina și Seba nu au format un cuplu la Mireasa. Sursa foto: a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina de la Mireasa a intrat în competiție în sezonul patru pentru Seba, însă cei doi nu au ajuns să formeze un cuplu. Tânăra a explicat care a fost situația dintre cei doi foști concurenți.

Bruneta a spus că lucrurile au stat cu totul altfel în fața televizorului decât acolo, în casa Mireasa. Faptul că l-a cunoscut pe Seba, așa cum este în realitate, a schimbat lucrurile.

ADVERTISEMENT

În plus, Gina a aflat că nu este genul de fată care i-ar plăcea concurentului. Tânăra a venit la emisiune pe parcurs și spera, inițial, ca ea și Seba să aibă o relație serioasă.

De ce Gina și Seba nu au format un cuplu la Mireasa

Gina a recunoscut că l-a plăcut fizic pe Seba și a venit la Mireasa pentru el, dar lucrurile s-au schimbat după ce a intrat în casă.

ADVERTISEMENT

Atitudinea Ginei s-a schimbat complet după ce a aflat că nu este genul de fată care i-ar plăcea lui Seba.

“Seba mi-a plăcut fizic. Din afară se vede cu totul și cu totul altceva, când intri în casă și cunoști persoanele … era diferit. (…)

ADVERTISEMENT

Seba a vorbit cu băieții și a zis că nu mă încadrez în tiparul lui de fete, că lui îi plac alte fete.”, a declarat Gina la Showbiz Report, la Antena Stars.

Seba este de părere că a abordat această situație într-un mod corect și că nu a vrut să-i dea speranțe false Ginei. Tânărul a recunoscut că nu a fost atras de brunetă și a preferat ca ea să știe din timp acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a vrut să fie sincer ca să nu apară probleme mai târziu.

“Mie nu mi-a picat foarte bine. Până la urmă, să spui adevărul nu este chiar ușor și țin să cred că am abordat situația foarte bine. (…)

Îmi este puțin greu să fiu mai direct, dar nu am vrut să las așteptări false pentru că, probabil pe viitor s-ar fi întâmplat mult mai urât.

Țin să cred că nu a existat acea atracție, nu am simțit absolut nimic.”, a declarat Seba, potrivit spynews.ro.

Atunci când a venit la show-ul matrimonial, Gina a mărturisit că este atrasă de comportamentul unei persoane și nu doar de fizic.

“Nu mă uit după fizic, contează comportamentul și caracterul, să fie un bărbat matur, să clădesc ceva. Nu îmi e frică de absolut nimic în viață. Trăiesc fiecare moment și mă bucur.”, spunea fosta concurentă.

ADVERTISEMENT
Tags: