Life

Ginerele lui Adrian Minune, operat de urgență! Ce spune Carmen despre probleme de sănătate ale soțului

Ginerele cântărețului de manele Adrian Minune, soțul artistei Carmen, a fost operat de urgență din cauza unor probleme de sănătate pentru care nu a mai existat altă rezolvare medicală.
10.08.2022 | 16:55
Ginerele lui Adrian Minune operat de urgenta Ce spune Carmen despre probleme de sanatate ale sotului
Ginerele lui Adi Minune și soțul frumoasei Carmen, Bogdan Căplescu, a fost operat / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Căplescu, soțul frumoasei cântărețe Carmen și ginerele celebrului Adrian Minune, a fost operat, de curând, din cauza unor probleme de sănătate. Intervenția chirurgicală pe care a suferit-o a fost un succes total, iar tânărul de 26 de ani se simte bine.

Ginerele lui Adrian Minune a fost operat de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii

Bogdan Căplescu, soțul lui Carmen, fiica lui Adi Minune, a trecut, zilele acestea, prin emoții cât se poate de serioase. Tânărul a ajuns la un spital din București, iar acolo medicii au decis să intervină chirurgical în cazul lui.

ADVERTISEMENT

Mai exact, după o serie de analize amănunțite, Bogdan a aflat că problemele lui de sănătate sunt generate de ceea ce, popular, se numesc ”pietre la fiere”. Iar medicii, pentru că nu era altă soluție în cazul lui, i-au recomandat să accepte să fie operat.

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de FANATIK,  Bogdan Căplescu, soțul lui Carmen, a suferit o intervenție chirurgicală laparoscopică pentru eliminarea litiazei biliare, operația fiind un succes total, iar recuperarea lui – operația fiind minim invazivă  – va fi rapidă.

ADVERTISEMENT

Singurul lucru recomandat de medici, după intervenție, a fost ca Bogdan Căplescu să fie foarte atent la ceea ce mănâncă, dieta pe care urmează să o țină, cel puțin o perioadă, fiind una care să îl facă mult mai disciplinat în ceea ce privește mâncarea.

Ce spune Carmen despre problemele soțului ei

Din informațiile noastre, Bogdan Căplescu este nerăbdător să ajungă acasă. Externarea lui este programată să aibă loc pe 11 august, atunci când ginerele lui Adrian Minune va ajunge, din nou, în brațele frumoasei sale soții și ale copilului pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT

Până la externare însă, el ar fi fost vizitat de membrii familiei, cu toții fiind ușurați în momentul în care medicii au confirmat că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, iar problemele pe care le avea sunt istorie, iar ”pietrele de la fiere” au fost eliminate.

Contactată de FANATIK, Carmen Minune a confirmat că soțul ei a suferit intervenția chirurgicală, dar a fost foarte zgârcită în a da detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut Bogdan Căplescu. ”Se simte bine, e bine”, ne-a spus Carmen, tânăra artistă preferând să nu  ofere alte informații pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Carmen și Bogdan s-au căsătorit și au o fetiță împreună

În 2018, fiica lui Adrian Minune, Carmen, s-a îndrăgostit de Bogdan Căplescu, un bărbat cu doi ani mai în vârstă decât cântăreața. După doar câteva luni de relație, la sfârșitul anului 2018, artista anunța că este însărcinată și că va deveni mama unui copil alături de iubitul ei.

În 2019, înainte de a se naște Sofia, fetița lor, Carmen și Bogdan au pășit în fața ofițerului de stare civilă și s-au căsătorit. Evenimentul, unul restrâns, i-a reunit pe cei doi miri și familiile lor, iar la mica petrecere de după ce și-au unit, legal, destinele, Carmen a apărut într-o rochie care îi punea în evidență burtica de graviduță în șapte luni.

În altă ordine de idei, așa cum recunoștea vedeta în urmă cu două luni pe conturile ei de socializare, cununia religioasă și petrecerea de nuntă mai au de așteptat, prioritățile lor fiind cu totul și cu totul altele, cântăreața dorindu-și ca evenimentul să fie unul cu totul și cu totul special.

Până la nuntă însă, Carmen postează adeseori pe conturile sale de socializare imagini cu soțul ei, iar postările ei sunt, aproape de fiecare dată, declarații de dragoste care mai de care mai frumoase, semn că relația lor, este una cât se poate de solidă.

Conform informațiilor apărute până acum, Bogdan Adrian Căplescu a terminat Facultatea de Drept, are un master în domeniu, tânărul soț al lui Carmen dorindu-și să devină un avocat cunoscut.

ADVERTISEMENT