Pariuri sportive

Şi-a RATAT cariera! A fost peste Giovinco, acum e şomer

În 2008, selecţionata Under 21 a României a evoluat într-un amical cu reprezentanta similară a Italiei. Scorul a fost egal, 1-1, iar publicaţiile din acea vreme au scris numai cuvinte de laudă...
20.01.2015 | 00:00

În 2008, selecţionata Under 21 a României a evoluat într-un amical cu reprezentanta similară a Italiei. Scorul a fost egal, 1-1, iar publicaţiile din acea vreme au scris numai cuvinte de laudă pentru naţionala pregătită atunci de Emil Săndoi. Din acea echipă făceau parte Pantilimon, Tătăruşanu, Radu Ştefan, Gabi Torje, Eric Bicfalvi sau Bogdan Stancu.

Toţi evoluează în prezent la echipe din străinătate, unde sînt oameni de bază. De partea celaltă, Italia avea jucători ca De Ceglie, Criscito, Marchisio, Nocerino sau Rossi. La fel, şi ei au ajuns la echipa mare a naţionalei Italiei şi sînt în prezent ”fundaţia” unor echipa ca Juventus, Milan sau Fiorentina. În acel meci, au mai ieşit în evidenţă doi fotbalişti. Cosmin Gîngioveanu de la noi şi Sebastian Giovinco de la italieni. Paradoxal, atunci, Gîngioveanu şi Giovinco erau jucători de o valoare apropiată. Ambii erau mici de înălţime, rapizi şi tehnici.

ANUNT ULUITOR ASEARA TARZIU, IN DIRECT LA TV!!! UN APROPIAT AL LUI BECALI ARUNCA BOMBA!!! “GIGI VINDE STEAUA!!!”

Cîţiva scouteri venise la această partida, avîndu-l în vizor pe Giovinco, dar au rămas impresionaţi de Gîngioveanu, destăinuire oferită de un agent român stabilit în Vest. “Am fost la acel meci împreună cu foarte mulţi scouteri de la cluburi mari din Vest. Toţi doreau să îl urmărească pe Giovinco, dar la final, la tribuna oficială pe buzele tuturor era numele lui Gîngioveanu. Mare păcat de el, a fost un talent pur al fotbalului românesc, dar s-a pierdut”, a dezvăluit acesta pentru FANATIK.RO

TRANSFER BOMBA LA STEAUA!!! DUPA TAMAS, UN ALT CAINE SEMNEAZA CU STEAUA!!! PRIMA REACTIE!!! ABIA ASTA E TRADAREA ANULUI!!! 

gan

De atunci şi pînă în prezent, carierele celor doi nu s-au mai intersectat niciodată. Pentru că au luat turnuri total opuse! Unul a devenit fotbalist, în adevăratul sens al cuvîntului, iar celălalt şomer!

SEMIFINALELE CUPEI ROMANIEI!!! CU CINE PICA STEAUA!?! PE 17 FEBRUARIE, LPF ANUNTA CA SE POATE JUCA STEAUA – DINAMO!!! 

Echipele de start ale meciului Italia – România 1-1 (Rossi 39 / Bogdan Stancu 87)

Italia: Viviano –De Silvestri, Coda, Criscito, De Ceglie – Marchisio, Cigarini, Nocerino – Rossi, Giovinco – Rocchi. Antrenor: Pierluigi Casiraghi.
România: Tătăruşanu – Ninu, Radu Ştefan, Tudose, Latovlevici – Bicfalvi, Cr. Tănase, Deac – Torje, B. Stancu, Chiacu. Antrenor: Emil Săndoi
Au mai intrat la pauză: Homei, Gîngioveanu, Ochiroşii, Pantilimon, Pătraşcu, Păcuraru, Mardare, Sburlea şi Luchin.

Gîngioveanu, mai cunoscut decît Giovinco în urmă cu 6 ani! Acum…

Nu auzise nimeni din fotbalul mare de Sebastian Giovinco în 2008, avea un salariu infim şi evolua pentru Empoli. În schimb Gîngioveanu era marea speranţă a Craiovei şi Adrian Mititelu avea de gînd să dea lovitura cu el. De la acel meci, carierele celor două tinere speranţe au luat-o pe drumuri total diferite. Gîngioveanu s-a stins uşor, uşor, iar de aproape 3 ani, Gîngioveanu nu a mai jucat niciun meci oficial. De celaltă parte, Sebastian Giovinco a ajuns să joace pentru Juventus, a fost chemat şi la naţionala mare Italiei şi a devenit un nume important în peninsulă şi în Europa!

ANUNT SENZATIONAL!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

giovinco

Se poate scrie o carte despre drumurile apucate de ei!

În momentul de faţă, Gîngioveanu este şomer, iar Giovinco evoluează pentru Juventus şi poartă numărul 10 atunci cînd e convocat la ”Squadra Azzurra”. Românul n-a mai jucat din 2012. În 2014 l-a luat la CSU Craiova. Şefii de acolo i-au promis un contract pe o perioadă lungă de timp, însă Gîngioveanu s-a confruntat cu exact opusul celor promise. A primit un contract în valoare de 2.000 de lei pe lună, care nici măcar n-a fost înregistrat la FRF. A fost trimis să joace la echipa secundă, iar în iarnă a fost lichidat de Craiova. Momentan n-are nici un angajament şi site-ul transfermarkt.de îl cotează la 70.000 de euro.

ADI MUTU A AJUNS ÎN FAŢA INSTANŢEI!!! LOVITURĂ TERIBILĂ PRIMITĂ!! A RĂMAS FĂRĂ BANI!!! CE A DECIS INSTANŢA!!!

Ultimele evoluţii ale lui Gîngioveanu la Universitatea Craiova au fost unele mult sub aşteptări, iar din acest motiv şefii olteni l-au trimis sub formă de împrumut la FC Vaslui. Acolo, moldovenii n-au putut să-l ”resusciteze” şi l-au trimis înapoi în Oltenia. Apoi, echipa a fost dezafiliată iar Gîngioveanu şi a plecat, de această dată la Rapid. În Giuleşti, Gîngioveanu n-a jucat nici un meci în campionat, însă a făcut-o în Cupa României, reuşind să marcheze un gol, în meciul cu CS Otopeni. Avea să fie ultimul său gol şi ultima sa apariţie ca jucător profesionist! Se întîmpla pe 27 octombrie, 2011. În 2012 a fost dat afară de la Rapid şi a plecat în SUA, să dea probe de joc. Nici acolo n-a avut succes şi s-a întors în ţară.

3 ani şi două luni au trecut de la ultimul meci oficial jucat de Cosmin Gîngioveau
7 goluri a marcat Gîngioveanu în cele 14 selecţii pe care le-a bifat la naţionala Under 21 a României pînă în 2008

În schimb, Sebastian Giovinco are o cotă de piaţă de 10.000.000 de euro, are un salariu de 4.000.000 de euro anual, o avere estimată la 12.000.000 de euro şi tocmai ce a marcat două goluri pentru Juventus în meciul de Cupă cu Verona. Mai mult de atît, se pare că va primi o ”mărire”. FC Toronto vrea să-l achiziţioneze, ademenindu-l cu un salariu de 6.000.000 de euro!

gangioveanu

Cosmin Gîngioveanu:
Anul naşterii: 04.09.1989 (25 de ani)
Poziţie: mijlocaş stînga
Înălţime: 1,72 m
Echipe la care a evoluat: FC Universitatea Craiova, FC Vaslui, Rapid şi CS Universitatea Craiova.
Selecţii: A jucat doar la Under 21. Acolo a bifat 14 selecţii şi a marcat 7 goluri
Valoare actuală: 70.000 de euro
Cea mai mare valoare: 1.300.000 euro (2009)
Salariu:

Sebastian Giovinco:
Anul naşterii: 26.01.1987 (27 ani)
Poziţie: atacant
Înălţime: 1,64 m
Echipe la care a evoluat: FC Empoli, Parma, Juventus
Selecţii: 21 la echipa mare a Italiei şi un gol marcat
Valoare actuală: 10.000.000 euro
Cea mai mare valoare: 21.000.000 euro (2013)
Salariu: 4.000.000 de euro

Tags: