Sport

Gino Iorgulescu, ameninţat de Gigi Becali dacă nu amâna meciurile echipelor din Conference League: “Să-ţi fie frică! Te dăm şi afară!”

Gigi Becali era extrem de supărat că echipele care joacă în play-off-ul Conference League nu îşi pot amâna meciurile de campionat şi l-a ameninţat pe Gino Iorgulescu.
19.08.2022 | 11:21
Gino Iorgulescu amenintat de Gigi Becali daca nu amana meciurile echipelor din Conference League Sati fie frica Te dam si afara
Gigi Becali, la o conferinţă de presă de la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-08-2022
08:45

LPF a amânat meciurile lui CFR Cluj, FCSB şi U Craiova

La scurt timp după ce Gigi Becali s-a plâns că LPF nu amână meciurile lui CFR Cluj, FCSB şi U Craiova, echipele angrenate în play-off-ul Conference League, Liga Profesionistă a decis ca cele trei formaţii să nu joace în weekend.

Astfel, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova nu vor mai juca, duminică, meciurile cu Hermannstadt, FC Botoşani, respectiv Chindia Târgovişte. 

FCSB a pierdut meciul tur cu Viking, scor 1-2, în play-off-ul Conference League. Roş-albaştrii vor avea un retur dificil în Norvegia, unde vor încerca să întoarcă soarta calificării. Însă, până atunci, echipa lui Dică are o deplasare grea la Botoşani.

Gino Iorgulescu, ameninţat de Gigi Becali dacă nu amână meciurile echipelor din Conference League

Gigi Becali a dezvăluit că toate cele trei echipe care joacă în play-off-ul Conference League au făcut cerere să îşi amâne meciurile de campionat, iar patronul celor de la FCSB l-a ameninţat pe Gino Iorgulescu:

ADVERTISEMENT

“Am făcut cerere noi, CFR Cluj şi Craiova să amânăm meciul. Adică ăia pot să amâne două meciuri şi noi nu? Lui Gino îi e frică. Trebuie să îi fie frică dacă nu amână. Toată ţara e împotriva lui dacă nu amână.

“Să-ţi fie frică dacă nu amâni. Cine ţine fotbalul? CFR, FCSB, Craiova”

Să-ţi fie frică dacă nu amâni. Cine ţine fotbalul? CFR, FCSB, Craiova. Care fac spectacol. Du-te la Târgovişte să te ţină Târgovişte şi cu Botoşani. Îi e frică de Rapid sau de Mititelu, echipe care au stat mai mult în B.

ADVERTISEMENT

Eu cred că nu o să refuze. Pentru că am văzut comentariile voastre la toate meciurile. Trebuie să ţii cont de ce vrea lumea fotbalului. Lumea fotbalului e şi Mironică.

“Dacă noi te-am pus acolo şi eşti împotriva fotbalului, păi la viitoarele alegeri ce facem? Te dăm şi afară”

Mai bine nu ţii cont de Iftime că şi aşa nu te-a votat. O să joace el cu cine vrea el, dar nu cu FCSB săptămâna asta. Nu are loc de întors. E tot fotbalul împotriva lui.

ADVERTISEMENT

Dacă noi te-am pus acolo şi eşti împotriva fotbalului, păi la viitoarele alegeri ce facem? Te dăm şi afară. Dacă tu nu te ajuţi? Lui Gino îi e frică de presă. Dacă vede că presa nu e cu el, o să decidă amânarea”, a spus Gigi Becali.

Toate cele trei echipe joacă duminică în SuperLiga!

FCSB este programată să joace duminică, de la ora 21:30, pe terenul liderului din SuperLiga, FC Botoşani. CFR Cluj are deplasare cu Hermannstadt, de la ora 16:00, în timp ce Craiova va evolua pe terenul Chindiei Târgovişte.

ADVERTISEMENT

Meciurile retur din play-off-ul Conference League ale echipelor româneşti sunt programate joi, toate de la aceeaşi oră, 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT