OFICIAL. Prima candidatură la şefia LPF, anunţată. Când sunt alegerile

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
18/09/2017, 14:05
OFICIAL. Prima candidatură la şefia LPF, anunţată. Când sunt alegerile

Gino Iorgulescu a început cursa pentru al doilea mandat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal. Actualul conducător al este primul care îşi depune mandatul pentru alegerile care vor avea loc pe 23 octombrie. Promite că va obţine un nou contract de televizare pe o sumă foarte mare pentru Liga 1.

“Am hotărât împreună cu membrii Adunării Generale data la care vor avea loc alegerile. M-am hotărât să candidez pentru un nou mandat, pentru că unele cluburi au insistat, dar până nu mă văd înscris nu mă îmbăt cu apa rece. Înainte de a mă decide să candidez m-am asigurat că pot oferi cluburilor un contract din drepturile de televiziune cel puţin la fel sau chiar mai mare decât cel actual. Cei care au preluat actualul contract de la ISB mi-au dat asigurări că se va plăti cel puţin aceeaşi sumă”, a declarat Iorgulescu, într-o conferinţa de presă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gino Iorgulescu, adversar de top. Şi Marius Stan vrea la LPF

În acest moment, Marius Stan este singurul care a anunţat că va candida la şefia LPF, alături de Gino Iorgulescu. Are timp să se înscrie până pe 7 octombrie, iar viitorul mandat să fie de cinci ani. Asta după ce mandatul actual al lui Gino Iorgulescu a fost de doar patru ani.

Nu ştiu cine va candida. Am văzut şi eu prin presă, noi aşteptăm până pe 7 să vedem cine va candida. Nu ştiu cu cine mă voi lupta. Într-un final cluburile sunt cele care vor decide pe cine îşi doresc. Următorul preşedinte va avea un mandat pe 5 ani”, a mai spus Iorgulescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Închide ×