Gino se teme de influenţa lui Mitică! Vrea presa martoră cînd se votează preşedintele

Gino Iorgulescu, contracandidatul lui Dumitru Dragomir la alegerile pentru sefia LPF, se teme de jocuri de culise la votul din 14 noiembrie şi a cerut, prin intermediul unui comunicat, trimiterea...
10.11.2013 | 16:53
Gino se teme de influenta lui Mitica Vrea presa martora cind se voteaza presedintele
ADVERTISEMENT

Gino Iorgulescu, contracandidatul lui Dumitru Dragomir la alegerile pentru sefia LPF, se teme de jocuri de culise la votul din 14 noiembrie şi a cerut, prin intermediul unui comunicat, trimiterea unor reprezentanţi din partea MTS şi FRF, dar şi permiterea accesului presei în sală în momentul efectuării votului.

Iată comunicatul remis de Gino Iorgulescu:

1. În conformitate cu dispoziţiile art. 18 alin. (1) lit. (k) din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului , am solicitat Ministerului Tineretului şi Sportului să desemneze un reprezentant care să fie prezent la şedinţa Adunării Generale ordinare de alegeri a Preşedintelui LPF din data de 14 noiembrie 2013 pentru a supraveghea legalitatea desfăşurării procesului electoral

ADVERTISEMENT

2. De asemenea, în conformitate cu art. 42 alin. (4) din Legea nr. 69/2000 a educaţiei fizice şi sportului ,am solicitat şi Federaţiei Române de Fotbal să desemneze un reprezentant care să participe la şedinţa Adunării Generale din 14 noiembrie 2013 pentru a se asigura că procesul electoral se va desfăşura în mod transparent şi în conformitate cu principiile stabilite în materie electorală prin reglementările FRF, UEFA si FIFA.

Totodată, în vederea asigurării unei transparenţe depline în cadrul procesului de alegere a noului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, am solicitat  Preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, accesul reprezentanţilor mass-media în cadrul şedinţei Adunării Generale de alegeri care se va desfăşura la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal în data de 14 noiembrie 2013.

ADVERTISEMENT