Gino, susţinut la şefia LPF! “M-aş bucura de o schimbare!”

Adrian Dumitru   
în Stiri principale
02/11/2013, 14:18
Gino, susţinut la şefia LPF! “M-aş bucura de o schimbare!”
Bogdan Stelea, Gica Popescu.

Gică Popescu vrea o schimbare la conducerea LPF. Fostul internaţional crede că Gino Iorgulescu are şanse reale să-l detroneze pe Dumitru Dragomir.

“Aparent şansele par egale, dar, eu văd un entuziasm mare în fotbal legat de candidatura lui Gino Iorgulescu şi vă spun sincer că m-aş bucura ca şi la nivelul Ligii să fie o schimbare. M-aş bucura pentru că această mutare ar da un suflu nou fotbalului şi cred că ar fi benefic”, a declarat, pentru Digi Sport, Gică Popescu.

Popescu îşi îndreaptă atenţia către juniori. “Vom muri dacă nu investim!”

Aflat în cursă pentru şefia FRF, Popescu a dezvăluit care este strategia lui în privinţa centrelor de copii şi juniori din ţară, aflate într-o decădere constantă din lipsa investiţiilor financiare. “Cred că am fost primul care a făcut o şcoală de fotbal în România, unde am investitit foarte mulţi bani, pentru pentru că am realizat importanţa unor astfel de investiţii. Atâta timp cât nu ne îndreptăm atenţia către copii şi juniori, fotbalul românesc va înceta să mai dea către nivelul de performanţă materie primă. Oamenii de fotbal să fie făcuţi să investească în centre de copii şi juniori, altfel vom muri. Credeţi-mă, vor muri”, a mai declarat Gică Popescu.

Fostul căpitan al Barcelonei a dat şi exemplul Elveţiei: “Această ţară a investit mult în copii şi juniori şi uitaţi-vă! Au campini europeni la juniori, vine Basel la Bucureşti şi domină Steaua…”, a încheiat “Baciul”.

Închide ×