Fotbal international

Giorgio Chiellini, acuzații dure după decernarea Balonului de Aur: ”Real Madrid a decis să nu câștige Cristiano Ronaldo”

03.12.2019 | 08:07
Giorgio Chiellini acuzatii dure dupa decernarea Balonului de Aur Real Madrid a decis sa nu castige Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Juventus Torino, Giorgio Chiellini, a lansat acuzații dure după decernarea Balonului de Aur, trofeu câștigat pentru a șasea oară de Lionel Messi. Internaționalul italian s-a arătat nemulțumit de ierarhia de anul trecut, atunci când câștigător a fost desemnat croatul Luka Modric.

Giorgio Chiellini, acuzații dure după decernarea Balonului de Aur: ”Adevăratul jaf a fost anul trecut”

”Triumful lui Messi? Adevăratul jaf a fost anul trecut, acum cu toții au făcut un sezon fantastic. Anul trecut, Real Madrid a decis ca Ronaldo să nu câștige Balonul de Aur pentru că nu mai era jucătorul lor. Nu o spun eu, este evident”, a fost acuzațiile lui Giorgio Chiellini lka decernarea Balonului de Aur.

ADVERTISEMENT

”Modric nu a trăit cel mai bun sezon, anul trecut a fost al lui Cristiano Ronaldo sau al unui jucător din naționala Franței, poate Griezmann sau Pogba. Să alegi între Messi și Ronaldo este ca și cum ai alege între Nadal și Federer. Este complicat, a mai spus Chiellini pentru Sky Sport, citat de As.

Ronaldo nu a venit la decernarea Balonului de Aur

Jucătorii echipei Juventus Torino, în frunte cu starul Cristiano Ronaldo, nu au mers la gala de decernare a Balonului de Aur și au ținut să fie prezenți la “Gran Gala del Calcio”, unde au fost premiaţi fotbaliștii din Serie A. Aici, portughezul a primit premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Lionel Messi a câștigat pentru a șasea oară trofeul Balonul de Aur stabilind astfel un record all-time. Argentinainul, care i-a devansat pe Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo, este urmat în ierarhie de starul portughez, care a cucerit de cinci ori trofeul.