Fotbal intern

Giorgos Katsikas explică ce se întâmplă cu el la Dinamo: “Am fost pe lista neagră de vreo 3-4 ori!”

21.12.2018 | 20:04
Giorgos Katsikas explica ce se intampla cu el la Dinamo Am fost pe lista neagra de vreo 34 ori

Giorgos Katsikas a oferit prima reacţie după ce s-a aflat că Mircea Rednic vrea să îl dea afară de la FC Dinamo Bucureşti. FANATIK.RO a anunţat pe 20 decembrie că “Puriul” nu doreşte să se mai bazeze pe serviciile fundaşului grec, informaţie confirmată şi de antrenorul “câinilor”.

Deşi se află pe lista plecărilor, Giorgos Katsikas susţine că nu ştie ce se va întâmpla cu el şi că nu a discutat cu nimeni din cadrul clubului în legătură cu viitorul său la Dinamo. Mai mult, grecul susţine că i-a fost foarte greu să se concentreze pe ceea ce a avut de făcut pe teren după ce auzea să echipa nu îl mai vrea. FANATIK a dezvăluit că grecul refuză momentan să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Giorgos Katsikas, despre plecarea de la Dinamo

Am fost pe lista neagră de vreo trei sau patru ori. De fapt toţi am fost… Nu doar o dată am citit în presă că sunt pe lista neagră, ci de vreo trei sau patru ori.Dar eu sunt încă aici. Nu ştiu ce se va întâmpla, eu am citit doar în presă despre astfel de lucruri, cu mine nu a vorbit nimeni.

Cum să fii concentrat pe joc atunci când citeşti ceva rău despre tine sau că echipa nu te vrea? Cel mai rău a fost că… ok, în presă apar multe lucruri rele, unele sunt adevărate, unele sunt false, dar în final este vorba despre conduită. Cineva trebuie să vină şi să îmi spună în faţă, sau să vorbească cu toată lumea faţă în faţă…Ai avut o discuţie cu Rednic? Nu, nu a vorbit nimeni cu mine“, a declarat fundaşul pentru Telekom Sport.

Katsikas vrea să rămână în “Ştefan cel Mare”

Mihai Roman şi Giorgos Katsikas în meciul U Craiova – Dinamo

Deşi e pus pe lista plecărilor, Katsikas doreşte să rămână la Dinamo până la vară, când îi va expira contractul. “Voi da totul pentru a rămâne în echipă. Poate ceva mai bun va apărea, dar nu pot spune acum care sunt aşteptările mele. Îmi este puţin dificil. Am mai spus-o şi o spun încă o dată, deşi m-am săturat să o tot repet, lucrurile vor fi mai bune în viitor. Şi sper să vină ceva bun şi pentru mine. Dacă mă voi întoarce acasă? Nu se ştie niciodată. Niciodată să nu spui niciodată, orice e posibil., a mai declarat  Katsikas.