Life

Giovana de la Mireasa, urmărită de trecutul amoros. Dezvăluiri neașteptate din viața concurentei

Casa Mireasa este zguduită din temelii de dezvăluirile făcute despre Giovana, una dintre cele mai controversate concurente ale acestui sezon. Cum s-a apărat blondina în fața acuzațiilor?
23.03.2022 | 12:22
Giovana de la Mireasa urmarita de trecutul amoros Dezvaluiri neasteptate din viata concurentei
Giovana și Sese formează un cuplu la Mireasa. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Giovana de la Mireasa este în centrul atenției după ce sora unui fost iubit pe care l-a avut a oferit detalii mult prea intime despre trecutul ei amoros. Tânăra a fost acuzată că nu ar fi tocmai cea mai fidelă persoană din lume, ba chiar că l-a înțelat pe iubitul ei de față cu un alt bărbat.

Giovana de la Mireasa, în mijlocul unei noi controverse

Cu alte cuvinte, Giovana este ceva mai liberală, potrivit afirmațiilor făcute de sora fostului ei iubit, atunci când vine vorba despre raporturile intime. Aceasta ar fi participat inclusiv la petreceri deocheate în Arad, în cluburile de swingeri (schimb de parteneri sexuali).

ADVERTISEMENT

În toată această poveste a intervenit la un moment dat și mama Giovanei, extrem de revoltată de lucrurile care s-au spus despre fiica ei.

Concurenta, în relație cu Sese, a fost nevoită și ea să dea niște explicații după ce întreaga țară a aflat lucruri pe care nu și le imagina niciodată că vor ieși la suprafață.

ADVERTISEMENT

Mama concurentei a intervenit în direct

„Sunt șocată. Eu m-am informat astăzi exact de la fostul prieten. Am vorbit cu el la telefon. Nici nu știe despre ce este vorba. Mi-a spus că îl băgăm în r***t și pe el. El nu avea de gând să apară la televizor. Nici nu vrea să știe lucruri din astea. O să aflăm cine este această soră.

Vorbea exact cu fratele ei că merge prin cluburi de swingeri? Păi Giovana nici nu știe pe unde să iasă din Timișoara spre Arad”, a declarat doamna Camelia, mama Giovanei, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Camelia nu crede deloc în informațiile apărute despre fiica ei, cu toate că inițial a zis că va cerceta să afle exact ce este fals și ce este pe bune din tot ce s-a zis.

„Mă bucur că a intervenit mama. Sper că este bine. O să se afle adevărul. Nu mă interesează. Asta sunt”, a spus Giovana.

ADVERTISEMENT