Life

Giovana și Sese de la Mireasa vor deveni părinți: „Din rodul iubirii noastre va ieși o minunăție de copilaș”

Giovana și Sese de la Mireasa au anunțat că vor deveni părinți. Câștigătorii competiției de la Antena 1 au emoții uriașe.
22.12.2022 | 15:30
Giovana si Sese de la Mireasa vor deveni parinti Din rodul iubirii noastre va iesi o minunatie de copilas
Giovana și Sese, foști concurenți la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Câștigătorii sezonului trecut al show-ului Mireasa de la Antena 1, Giovana și Sese, vor deveni părinți! Vestea cea mare au dat-o chiar cei doi foști concurenți din emisiunea matrimonială, iar fanii au sărit cu felicitările în mediul online.

Giovana și Sese de la Mireasa așteaptă o fetiță

Cel mai iubit cuplu de la Mireasa 2022 se pregătește pentru o schimbare majoră în relația lor. Giovana și Sese vor intra în rolul de părinți în curând.

ADVERTISEMENT

„Cu ocazia zilei de 21 când am sărbătorit 7 luni de la cererea în căsătorie, am dorit să împărtășim cu voi toții cei care ați fost alături de noi și părtași la iubirea noastră aceasta binecuvântare. Din rodul iubirii noastre va ieși o minunăției de copilaș. Așa că vrem sa vă anunțăm că familia Seserman se va mari cu un nou membru si aceasta este o FETIȚĂ”, a scris Sese pe o rețea de socializare.

De-a lungul competiției Mireasa, Sese și Giovana s-au confruntat cu multe critici. Mulți dintre telespectatori nu au crezut la început în povestea lor de iubire, mai ales când au apărut informații despre trecutul nu tocmai ortodox al blondinei din vestul țării.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gabriela Cristea despre acest cuplu

Cei doi au reușit să demonstreze, în cele din urmă, că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cuplul lor s-a sudat atât de mult încât acum se pregătesc pentru cel mai important moment din viața unui om, venirea pe lume a unui copil.

„Mi se par foarte ok câștigătorii. Până la urmă, oricine merita să câștige. Toți meritau să câștige, în primul rând pentru că au rezistat 6 luni închiși în casă, 6 luni în care s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Giovana și Sese au câștigat pe merit. Se vede că se iubesc. Bine, acum, ideal ar fi fost să câștige toți, dar acesta e regulamentul. Nu pot câștiga toți. Au trecut prin multe încercări cu toții”, a declarat Gabriela Cristea în exclusivitate pentru FANATIK după ce Giovana și Sese au fost proclamați marii câștigători.