Fotbal intern

Giovani Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB: ”Poate deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc”

29.10.2019 | 12:58
Giovani Becali anunt despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB Poate deveni cel mai scump jucator din istoria fotbalului romanesc
ADVERTISEMENT

Fostul impresar Giovani Becali a făcut un anunț încurajator pentru vărul său Gigi Becali cu privire la transferul lui Florinel Coman de la FCSB. Internaționalul român are prestații foarte bune în această toamnă, iar în perioada de mercato de la începutul anului viitor ar putea pleca de la vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1 pentru o sumă considerabilă.

Giovani Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB: ”Gigi se împacă și cu mai puțin de 30 de milioane de euro”

”În momentul ăsta Florinel Coman poate deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc! A fost, la un moment dat, Dennis Man. Dennis Man a căzut puţin după Campionatul European, au urmat şi accidentările astea. Acum e momentul lui Coman. Eu sper ca Dennis Man să-şi revină repede şi Gigi să aibă doi. Dar mai are acolo doi, pe Oaidă, pe Moruţan”, a spus fostul agent la Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

”Poate nu ia 40 de milioane de euro pe Coman, nu 30, dar vă spun… Când Gigi va avea nişte oferte scrise şi acolo vor fi 15, 18, 17, 20, 14, 23… Dar să o vadă scrisă sau să vină cineva să îi spună, că se împacă el până la urmă. Dar până acum nu a avut decât una de nouă şi a refuzat-o. Are timp, pentru că are 21 de ani, anul ăsta pot fi cluburi care să vină, să îi ofere 15 milioane şi să spună: ‘ţi-l las până în vară şi îţi mai dau nu ştiu cât când îl iau şi îţi mai dau nu mai ştiu cât când îl vând’. Sunt zeci şi zeci de posibilităţi”, a anunțat Giovani Becali despre un transfer al lui Florinel Coman de la FCSB.

Becali vrea cel puțin 20 de milioane de euro pentru Coman

Gigi Becali anunţa la începutul lunii iunie că  FCSB a primit o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, iar FANATIK a aflat că echipa pe care a refuzat-o latifundiarul din Pipera a fost Sporting Lisabona. Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a spus la începutul acestei luni că nu se desparte de internaționalul român pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT