Fotbal intern

Giovani Becali anunță că Florin Tănase poate pleca de la FCSB în iarnă. “Este vorba de 7-8 milioane de dolari!”

22.09.2019 | 09:43
Giovani Becali anunta ca Florin Tanase poate pleca de la FCSB in iarna Este vorba de 78 milioane de dolari

Giovani Becali a anunțat că Florin Tănase poate pleca de la FCSB în perioada de mercato din iarnă, toate acestea dacă Gigi Becali va accepta să-l vândă pe decarul vicecampioanei României în schimbul a 8 milioane de dolari. Mai mult, impresarul a dezvăluit că există în continuare interes din partea unor echipe din MLS pentru internaționalul român.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB în iarnă

Au fost oferte din America, există în continuare interes din America pentru Tănase. Acum să vedem în iarnă, dacă patronul va decide să-i dea drumul. Dacă o să fie de acord în iarnă să-l lase să plece. Este vorba de 7-8 milioane de dolari.

Deocamdată nu a zis nimic, au fost doar tatonări, acum să vină ofertă concretă și vom vedea ce zice Gigi. Să ducă el echipa în primele șase și vom vedea în iarnă, a declarat Giovani Becali, cel care îl reprezintă pe Florin Tănase, la Digi Sport Matinal.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB în iarnă
Florin Tănase poate pleca de la FCSB în iarnă

New York Red Bulls, ofertă pentru Florin Tănase

FANATIK dezvăluia pe 26 iunie că New York Red Bulls s-a interesat de serviciile lui Florin Tănase în perioada de mercato din vară și că americanii îi pregăteau un salariu anual în valoare de 1 milion de euro decarului de la FCSB, dar suma cerută de Gigi Becali a fost considerată mare de către gruparea din MLS.

Gigi Becali a solicitat 5 milioane de euro în schimbul transferului lui Florin Tănase, iar latifundiarul din Pipera ar obține un profit destul de mare dacă o să îl vândă pe decar în MLS. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hag 1,5 milioane de euro în schimbul transferului lui Florin Tănase în august 2016. Atacantul mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2021.

Florin Tănase este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FCSB-ului. Atacantul în vârstă de 24 de ani  a bifat 125 de meciuri în tricoul vicecampioanei României, a dat 31 de goluri și a oferit 23 de pase decisive. Acesta a bifat și 4 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 31 mai 2014.