Fotbal intern

Giovani Becali confirmă interesul turcilor pentru Olimpiu Moruțan: „Știu ce pot să ofere”

19.02.2021 | 18:53
Giovani Becali confirma interesul turcilor pentru Olimpiu Morutan Stiu ce pot sa ofere
ADVERTISEMENT

Presa din Turcia a anunțat că Galatasaray îl vrea pe jucătorul FCSB-ului, Olimpiu Moruțan. Impresarul Giovani Becali a confirmat informația, însă susține că mutarea nu se poate realiza.

Cel care a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK toate detaliile trecerii lui Dennis Man la Parma susține că ceea ce pot oferi turcii este cu mult sub pretențiile vărului său, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan traversează un sezon foarte reușit și a devenit din nou atractiv pentru cluburile din străinătate. Gigi Becali a primit la începutul anului o ofertă importantă pentru jucătorul său, așa cum tot FANATIK a dezvăluit.

Giovani Becali confirmă interesul turcilor pentru Olimpiu Moruțan: „E adevărat!”

Jurnaliștii turci au avansat recent informația că Olimpiu Moruțan, mijlocașul de la FCSB, ar fi dorit de Fatih Terim la Galatasaray. Mai mult decât atât turcii l-au poreclit deja pe fotbalistul transferat de Gigi Becali de la FC Botoșani. „Favoritul lui Terim” este titulatura lui Moruțan în presa turcă.

ADVERTISEMENT

Impresarul Giovani Becali a confirmat interesul turcilor, dar a dezvăluit că elanul acestora s-a tăiat foarte repede, atunci când au aflat care sunt pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Conform impresarului, portița pentru discuții a rămas deschisă, dar șansele concretizării transferului sunt mici.

„De unde știți voi că e dorit de Galatasaray? E adevărat. M-au căutat pe mine, acum câteva luni, să îmi ceară informații despre el. Am păstrat o relație foarte bună cu cei din Turcia. Le-am transmis, însă, că din punctul meu de vedere este intangibil în acest moment pentru ei.

ADVERTISEMENT

O să fiu sincer cu tine. Puterea financiară din Turcia nu mai este aceeași de acum câțiva ani. Cluburile de acolo au toate datorii foarte mari, doar Erdogan le mai poate salva. Cred că se duc spre două miliarde de euro toate datoriilor echipelor de fotbal. Au probleme mari și nu își mai permit să plătească anumite sume.

Ei au în plan un împrumut, pentru două, trei milioane de euro și apoi, o sumă mai mare. Eu știu foarte bine și ce își dorește Gigi, știu și ce potențial are băiatul. Le-am zis că e imposibil să se rezolve în modul în care vor ei. Dacă pun pe masă o sumă de 15 milioane de euro, altfel discuți.

ADVERTISEMENT

A rămas că vom mai discuta, dar nimeni nu poate risca, mai ales că acolo sunt mari probleme cu plățile. Știu ce pot să ofere cei de la Galatasaray și sunt foarte departe de ce vrea Gigi”, a spus Giovani Becali pentru Prosport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,02 este cota pentru „sub 2,5 goluri FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT