Fotbal intern

Giovani Becali, declarații incendiare despre Victor Pițurcă: ”Dacă nu termină în primele trei, pleacă. Craiova nu are jucători de el”

28.10.2019 | 14:23
Giovani Becali, declarații incendiare despre Victor Pițurcă: ”Dacă nu termină în primele trei, pleacă. Craiova nu are jucători de el”
Giovani Becali a făcut câteva declarații incendiare despre antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă
ADVERTISEMENT

Fostul impresar Giovani Becali a făcut câteva declarații incendiare despre antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, după remiza din meciul cu Academica Clinceni, din etapa a 14-a, prima a returului din Casa Pariurilor Liga 1. Implicat acum la clubul Levski Sofia, fostul agent a a dezvăluit că l-a propus pe ”Piți” la formația bulgară.

Giovani Becali, declarații incendiare despre Victor Pițurcă: ”Craiova trebuie să facă eforturi pentru a-l ţine”

”Noi cu Piţurcă ne-am obişnuit mai mult selecţioner. E şi antrenor de club, dar trebuie să ai răbdare cu Piţurcă. De fapt, Craiova n-are jucători pentru Piţurcă. Proprietarii de la Craiova trebuie să facă eforturi pentru a-l ţine pe Piţurcă acolo. Piţurcă, dacă nu se califică în primele trei în play-off, pleacă singur de la Craiova. Anul ăsta e greu, dar anul următor are nevoie de întăriri şi apoi poate să spună ‘Mă bat pentru primele două locuri’”, a declarat Giovani Becali despre Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

”La Craiova cred că are 15-16.000 de euro. Dar el nu s-a dus la Craiova pentru bani. S-a dus ca să reintre în circuit, să nu stea degeaba. La Craiova, dacă nu vor înțelege că din iarnă și din vara viitoare au nevoie de investiții, de jucători pe care îi vrea el… trebuie să dea 1-2 milioane de euro pe niște jucători din divizia B din Franța, Italia. Pițurcă mi-a spus de ce jucători are nevoie, în special de doi fundași centrali”, a spus fostul impresar la emisiunea Realitatea Sportivă de la Realitatea TV.

”Pe Pițurcă o să-l luăm când avem echipă de cupe europene”

”Primul antrenor pe care l-am propus la Levski Sofia, și proprietarii sunt niște oameni bogați rău de tot, a fost Pițurcă. Au spus ‘Pe Pițurcă o să-l luăm când avem echipă de cupe europene, trebuie să ajungem acolo, să luăm o cupă, un campionat’. Și știau că dacă vine Pițurcă, vine pe bani mulți, 40-50.000 de euro pe lună”, a mai afirmat Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat cu Academica Clinceni, scor 0-0, în etapa a 14-a, prima returului din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul jocului, Victor Pițurcă a precizat că a identificat slăbiciunile din cadrul lotului, dând de înțeles că urmează schimbări importante la echipa din Bănie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri