Fotbal intern

Giovani Becali, dezvăluiri despre perioada petrecută în închisoare. “Mourinho a vrut să vină la mine, dar nu-l puteam duce la Slobozia!”

06.03.2019 | 19:34
Giovani Becali dezvaluiri despre perioada petrecuta in inchisoare Mourinho a vrut sa vina la mine dar nul puteam duce la Slobozia

Giovani Becali a oferit detalii despre perioada petrecută în închisoare după ce a fost condamnat în “Dosarul Transferurilor” și apoi în “Dosarul Mită pentru judecătoare”. Acesta a fost eliberat în luna mai a anului 2017, iar acum a vorbit despre cum a reușit să treacă peste cele mai dificile momente din viața lui.

Dezvăluirile lui Giovani Becali despre perioada petrecută în închisoare

“În Spania, Mourinho, Ronaldo şi Messi au plătit pentru ceea ce am făcut şi eu. Ei au plătit amenda, eu am făcut puşcărie. Am avut un sentiment de tristețe pentru familie și prieteni. Mulți au rămas lângă mine. Eu am făcut o detenție civilizată. Dormeam într-un pat curat, am avut o saltea bună adusă de mine. Doctorul mi-a permis să aduc o salta modernă. Eu nu am avut privilegiul să muncesc afară, dar alții da. Nu am avut parte de privilegii în închisoare pentru că sunt cine sunt. E adevărat că am fost pus într-o parte a penitenciarului în care erau oameni civilizați. Mai era și câte un hoț, dar nu am avut probleme.

Am refuzat să stau cu violatori, cu homosexuali, cu pedofili. Mi s-au aceptat cererile. Am vrut să stau cu oamenii cu probleme economice, cu accidente de circulație. Condițiile nu erau cele despre care se vorbeau. E adevărat că mai găseai căte un vierme, un gândac, dar nu a fost o tragedie. Acolo nu se moare. Acolo am fost respectat pentru că am știut să respect. În închisoare trebuie să fii bărbat. Acolo jucam tenis de picior, tenis de masă. Am jucat turneu de table, de sah. Am fost operat de hernie inghinală și doctorul mi-a permis să alerg pe bandă. Eu nu am avut probleme. M-am gândit că familia vine în vizită și nu e o tragedie. Nu te mănâncă fiarele sălbatice acolo. Important e să ai mintea cu tine. Mie mi s-a spus și domnul Giovani, dar și boss. Unde am fost eu a existat televizor în fiecare cameră”, a spus Giovani Becali la Telekom Sport.

Giovani Becali și Mourinho la un meci pe Arena Națională. Impresarul, dezvăluiri despre perioada petrecută în închisoare
Giovani Becali și Mourinho la un meci pe Arena Națională. Impresarul, dezvăluiri despre perioada petrecută în închisoare

Mourinho au vrut să îl viziteze pe Giovani Becali la închisoare

Fostul impresar a vorbit și despre dorința lui Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Manchester United, de a merge să îl viziteze în perioada în care era închis. Giovani Becali l-a refuzat pe acesta deoarece nu a dorit să îl ducă la Slobozia. Totodată, impresarul a fost vizitat de Giorgi Popov, omul care a cumpărat Levski Sofia în urmă cu câteva zile.

“Mourinho a vrut să vină la mine și acela a fost cel mai surprinzător moment. Era greu ca Mourinho să vină la Slobozia. Dacă eram la București era altceva. A transmis asta prin Dragoș Sârbu, omul care se ocupă de tot ce am avut noi. Cel care a cumpărat acum câteva zile Levski Sofia a venit la mine (n.r. Giorgi Popov) i-am vorbit de la geam. Am avut prieteni care m-au întrebat dacă am nevoie de bani, de un milion, două, trei…”, a mai spus Giovani Becali.