Sport

Giovani Becali, dezvăluiri spectaculoase despre fuga sa din România și tatăl lui Gigi Becali: „Mi-au spart vioara în cap” /„Bișnițarule, aici o să mori”. Video

Giovani Becali (69 de ani) a făcut dezvăluiri incendiare în cadrul emisunii „Fiță cu Adiță”. Agentul FIFA a vorbit despre fuga sa din România, imediat după anul 1970.
23.04.2022 | 16:58
Giovani Becali dezvaluiri spectaculoase despre fuga sa din Romania si tatal lui Gigi Becali Miau spart vioara in cap Bisnitarule aici o sa mori Video
Giovani Becali, dezvăluiri spectaculoase despre fuga sa din România și tatăl lui Gigi Becal. FOTO: Captură YouTube „Fiță cu Adiță”
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Ioan Becali a rememorat primele sale tentative de a pleca din România, la scurt timp după ce abia împlinise vârsta majoratului, pentru a deveni bogat. Celebrul impresar și-a amintit cum a fost arestat la Reșița, dar și de morala pe care i-a făcut-o unchiul său, tatăl lui Gigi Becali.

Giovani Becali, povești despre fuga din România: „E nebun? Îmi dă cu un milion de dolari în cap?”

„Voiam să plecăm, dar o călăuză ne-a dat în gât. Am fost prinși la Herculane și duși în beci la Reșița, unde am stat cinci zile în arest. Ne-au confiscat valuta, ne-au luat tot, i-au luat și unui unchi vreo 4.000 de lei, i-au cotrobăit prin toată mașina.

ADVERTISEMENT

Aveam o vioară, o cumpărasem de la Fundeni. Lustruită, făcută foarte frumos. Mă gândeam că iau un milion de dolari la o licitație. Voiam să merg la Roma cu ea. Mi-au spart vioara în cap, că era falsă. Am spus. ‘Ăsta e nebun? Îmi dă cu un milion de dolari în cap?’ Sau o fi falsă? Am aflat că era falsă, asta e. 

Mă întorc acasă și îmi aduc aminte…Când m-au adus de la circa 17, toți din familie erau cu întrebările: ‘Ce ai făcut, ce-ai dres?’ Eu până la 10-11 ani, pupam mâna bunicilor, eram cuminte. Eram supărat, îmi era rușine, dar ce era să fac”, a dezvăluit Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Dialog savuros cu tatăl lui Gigi Becali: „Ăsta se droghează în oraș? Legați-l și hai cu el la Spitalul 9. Copilul nu mai e sănătos, a luat-o razna”

„Tatăl lui Gigi Becali mă cicălea: ‘Bișnițarule, ce căutai la Herculane, unde voiai să mergi? Aici o să mori!’. Îi spuneam: ‘Unchiule, uite care e situația: eu odată și-odată o să plec.

Când o să mă întorc, mașina cu care o să vin n-o să intre pe poarta asta’. ‘Ce-ai zis mă?’, îmi răspunde el. ‘Ăsta se droghează în oraș! De asta nu vine copilul acasă două-trei zile’.

ADVERTISEMENT

Eu aveam ambiție, voiam să reușesc. Le-am mai zis: ‘Când mă întorc, coșmeliile ăstea ale voastre vor fi dărâmate de trailere!’ Ei îmi răspuneau: ‘Legați-l și hai cu el la Spitalul 9. Copilul nu mai e sănătos, a luat-o razna!’

Au mai trecut două-trei luni și am plecat. Trec 20 și ceva de ani și mă întorc în 1990 cu un Mercedes 560 SL nou-nouț. Dar unchiul meu murise cu 10 zile înainte să vin. Am claxonat și am strigat la ei: ‘Hai, deschideți ușa!’ A trebuit să trag oglinzile ca să am loc pe poartă. ‘Ați văzut, oameni buni, ce v-am zis eu?’”, a mai povestit agentul FIFA.

ADVERTISEMENT

„Mi-a dat oaia o copită și m-am dus la Lido! N-am mai venit trei zile acasă!”

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Giovani Becali a povestit o întâmplare haioasă și din primii ani ai vieți, când o oaie l-a lovit cu copita în timp ce o mulgea.

„M-a pus tata să mulg oaia la 17 ani și mi-a dat o copită, și mi-a vărsat tot. M-am îmbrăcat și m-am dus la Lido. N-am mai venit trei zile acasă”, a mărturisit Becali.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
”Tancul rusesc” a decis să spună tot ce a pățit în România, după...
”Tancul rusesc” a decis să spună tot ce a pățit în România, după marea surpriză avută la aeroport
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când...
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când a aflat salariul. "La 40 de ore pe săptămână e prea puţin"
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ion Mocioalcă, vicepreședintele CCR, avere de invidiat. Terenuri, case și conturi pline de...
Ion Mocioalcă, vicepreședintele CCR, avere de invidiat. Terenuri, case și conturi pline de lei și euro
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Triunghi amoros în showbiz. Cine este iubita sexy lăsată însărcinată de Tavi Clonda....
Triunghi amoros în showbiz. Cine este iubita sexy lăsată însărcinată de Tavi Clonda. Gabriela Cristea a aflat tot!
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă