Fotbal international

Giovani Becali îi duce pe Denis Alibec şi Alex Ioniţă în Bulgaria! Ce echipă s-a interesat de ei

29.05.2019 | 16:01
Giovani Becali la un meci jucat de Farul Constanţa. Impresarul vrea să îi ducă pe Denis Alibec şi Alex Ioniţă în Bulgaria. Sursă foto: sportpictures.eu

Giovani Becali a vorbit pentru jurnaliştii din Bulgaria despre Denis Alibec şi Alex Ioniţă, iar fostul impresar care are o relaţie foarte bună cu patronul lui Levski Sofia a dezăvluit că bulgarii s-au interesat de serviciile celor doi fotbalişti. Mai mult, vărul lui Gigi Becali susţine că o să îi ajute pe oficialii lui Levski să îi transfere pe Alibec şi Ioniţă.

Giovani Becali îi duce pe Denis Alibec şi Alex Ioniţă în Bulgaria

“Denis Alibec este cel mai bun jucător român din Liga 1. Va costa clubul Levski, dacă şi-l doreşte. Antrenorul Petar Hubchev m-a întrebat de Denis Alibec. Voi coopera pentru transferul lui, dacă antrenorul va dori”a declarat Giovani Becali pentru topsport.bg.

“Alex Ioniţă este, de asemenea, un jucător foarte bun. Nu a jucat prea mult pentru CFR Cluj în acest sezon. Poate evolua precum un număr 10 tipic, dar şi pe ambele aripi. CFR Cluj a plătit un milion de euro la Astra pentru el. La Giurgiu a jucat la un nivel foarte înalt. La CFR Cluj are acum 20.000 de euro pe lună. Dacă antrenorul lui Levski îl vrea, de ce nu? Este un fotbalist tânăr şi de calitate”, a mai adăugat Giovani Becali.

Marius Şumudică, Denis Alibec şi Alex Ioniţă în perioada petrecută la Astra. Sursă foto: sportpictures.eu
Marius Şumudică, Denis Alibec şi Alex Ioniţă în perioada petrecută la Astra. Sursă foto: sportpictures.eu

Denis Alibec a anunţat că vrea să plece de la Astra Giurgiu

Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Denis Alibec a anunţat că finala Cupei României a fost ultimul său meci în tricoul Astrei Giurgiu, deşi atacantul mai are contract cu fosta campioană a României până în vara anului 2021. Internaţionalul român în vârstă de 28 de ani îşi doreşte un angajament în străinătate, după ce în trecut a mai evoluat pentru Inter, Bologna şi KV Mechelen.

Alexandru Ioniţă a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu, iar şansele ca atacantul în vârstă de 24 de ani să mai prindă minute în tricoul CFR-ului sunt mici. Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Ioniţă  mai are contract cu campioana României până în vara anului 2022, iar în sezonul 2018 – 2019 a jucat în 31 de meciuri, a dat două goluri şi a oferit o pasă decisivă.