Fotbal intern

Giovani Becali încearcă să îl transfere la FCSB pe Aleksander Mitrovic. Ce propunere a primit portarul. Exclusiv

17.04.2021 | 15:53
Giovani Becali incearca sa il transfere la FCSB pe Aleksander Mitrovic Ce propunere a primit portarul Exclusiv
Giovani Becali încearcă să îl transfere la FCSB pe Aleksander Mitrovic. Ce propunere a primit portarul. Exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB încearcă să mai transfere un jucător promițător de la o rivală, tot cu ajutorul lui Giovani Becali. Aleksander Mitrovic s-a despărțit de Dinamo după ce a fost declarat liber de contract. Portarul de 17 ani nu are impresar, iar Giovani Becali i-a propus o colaborare. Care ar veni la pachet și cu un transfer la FCSB.

Este o strategie foarte asemănătoare cu aceea folosită în cazul lui Octavian Popescu. Puștiul de 18 ani care a avut evoluții foarte bune la finalul lui 2020 a fost adus de la Universitatea Craiova, tot cu ajutorul lui Giovani Becali. Pentru el, FCSB a achitat 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În cazul lui Mitrovic, afacerea ar fi cu atât mai interesantă pentru FCSB. Internaționalul U18 a fost declarat liber de contract de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor. Nu fusese plătit în ultimele patru luni. FANATIK a aflat că Giovani Becali a avut deja discuții și cu părinții fotbalistului. Aleksander este fiul lui Slavișa Mitrovic, fost fotbalist la FC Național.

Aleksander Mitrovic a fost sunat de directorul departamentului de scouting de la FCSB. Dar este tentat să refuze oferta

După discuția cu Giovani Becali, Mitrovic a fost sunat și de Bogdan Costicea, directorul departamentului de scouting de la FCSB. Doar că nici varianta Dinamo nu este complet ieșită din calculele. Vineri, aproape de miezul nopții, Aleksandr Mitrovic a fost sunat de reprezentanții DDB Italia. I s-a promis un nou contract, dacă va accepta să revină în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Mitrovic nu a luat încă o decizie și a promis că va da un răspuns în câteva zile. Portarul de 1,91 metri a fost un om important pentru Dinamo în Liga Elitelor în ultimii ani, atât la U17, cât și la U19. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Aleksander Mitrovic a anunțat că și-ar dori să își găsească echipă în Italia. A spus că ar refuza FCSB, dar a lăsat o portiță deschisă, în cazul în care tatăl său va considera oferta de nerefuzat.

“Am fost contactat de mai multe echipe din Liga 1. Am fost contactat de FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni și Concordia Chiajna. Eu însă îmi doresc să merg să joc afară și o să merg în Italia în probe. Nu am impresar, dar tatăl meu se ocupă. El știe tot (n.r. Slavișa Mitrovic, fostul atacant al lui FC Național).

ADVERTISEMENT

Iau în calcul toate echipele, nu e 100% că voi merge în străinătate. O să merg unde îmi este mie cel mai bine. E posibil să rămân și în Liga 1! Sincer nu cred că aș accepta să merg la FCSB. Probabil vor veni cu o ofertă foarte bună, pe care tatăl meu o să o accepte, dar eu probabil nu cred că aș accepta să merg la FCSB! Nu vreau să merg acolo, sunt dinamovist”, a declarat Aleksander Mitrovic pentru FANATIK.

Aleksander Mitrovic este component al echipei U18 a României. Momentan nu poate lupta la titularizare cu Andrei Vlad, titularul de la U21

Aleksander Mitrovic a fost folosit la prima echipă a lui Dinamo doar în amicalul cu Dinamo Kiev. Iar în ultimele meciuri a fost rezerva lui Gudmund Kongshavn, în condițiile în care Mihai Eșanu a fost indisponibil. De asemenea, Mitrovic este component al echipei U18 a României.

ADVERTISEMENT

Crescut la juniorii lui Dinamo, Aleksander Mitrovic va împlini 18 ani pe 20 iunie. Este cotat la 25.000 de euro, conform Transfermarkt.de. În cazul în care va alege să meargă la FCSB, Mitrovic nu poate spera momentan la titularizare. Dar ar putea fi rezerva lui Andrei Vlad. Și să lupte pentru titularizare în cazul în care titularul naționalei U21 ar prinde un transfer în străinătate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT