Sport

Giovani Becali, internat de urgenţă la Floreasca! Ce i s-a întâmplat cunoscutului impresar. Exclusiv

FANATIK a aflat motivul pentru care Giovani Becali a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
14.09.2021 | 21:10
Giovani Becali internat de urgenta la Floreasca Ce i sa intamplat cunoscutului impresar Exclusiv
Giovani Becali, internat de urgenţă la Floreasca! Ce i s-a întâmplat cunoscutului impresar
ADVERTISEMENT

Giovani Becali a revenit în forţă pe piaţa transferurilor şi a reuşit să încheie cele mai importante afaceri din fotbalul românesc în ultimul an. Cunoscutul impresar a intermediat, printre altele, şi mutarea lui Dennis Man la Parma, ceea ce a însemnat transferul record pentru Liga 1.

Motivul pentru care Giovani Becali a fost internat de urgenţă la Floreasca

FANATIK a aflat că Giovani Becali a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru o operaţie la splină. Medicii îi vor efectua o splenectomie, după ce acesta a resimţit dureri în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

Cum perioada de transferuri s-a terminat în campionatele din Europa, Giovani Becali are acum timpul necesar să aibă grijă de sănătate. Astfel, pauza de mercato a picat tocmai bine pentru cel mai important impresar din fotbalul românesc.

U Craiova şi FCSB au câştigat bani grei cu ajutorul lui Giovani Becali

În toamna anului trecut, când pandemia afecta serios bugetele cluburilor din întreaga lume, Giovani Becali a intermediat transferul lui Valentin Mihăilă de la U Craiova la Parma, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Formaţia din Bănie s-a ales cu 9.100.000 de euro de pe urma transferului, iar Giovani Becali a avut un cuvânt greu în realizarea mutării. La vizita medicală, oficialii Parmei au aflat că Valentin Mihăilă suferea de pubalgie, însă impresarul i-a convins pe italieni că vor face o afacere foarte bună dacă îl vor cumpăra pe tânărul fotbalist.

“Dacă nu aveam oamenii mei acolo, atunci îl împachetau și îl trimiteau înapoi la Craiova. L-au descoperit la vizita medicală. L-au trimis la Munchen, l-au operat și gata. E o investiție serioasă” – Giovani Becali

La următoarea perioadă de mercato, din iarna lui 2021, Giovani Becali l-a dus şi pe Dennis Man la Parma, transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK. FCSB s-a ales cu 13.000.000 de euro, cea mai mare sumă încasată de o echipă din România pentru un fotbalist.

ADVERTISEMENT

I-a dus pe Cicâldău şi pe Moruţan la Galatasaray în vară

Giovani Becali a mai dat două lovituri importante şi în această vară, când doi rivali din Liga 1 au ajuns colegi la Galatasaray. Primul transfer a fost cel al lui Alex Cicâldău, care a semnat un contract pe 5 ani cu formaţia de pe malul Bosforului, iar U Craiova a încasat 6.500.000 de euro.

O lună mai târziu, pe 25 august, a venit rândul lui Olimpiu Moruţan să ajungă la Galatasaray, iar FCSB a primit 5.700.000 de euro pentru mutarea anunţată în exclusivitate de FANATIK. Anterior, Gigi Becali refuzase mai multe oferte pentru jucătorul adus de la FC Botoşani în iulie 2018.

ADVERTISEMENT

“Pe amândoi i-a luat pe răspunderea mea. Eu cred în aceşti doi copii. Dacă ăștia doi nu funcționează, nu mai calcă picior de român aici”, spunea Giovani Becali pentru FANATIK după ce Olimpiu Moruţan a ajuns la Galatasaray.

Urmează o nouă lovitură cu Dennis Man?! Ofertă de la Rennes în ultima perioadă de transferuri

Dennis Man s-a acomodat foarte bine la Parma şi a devenit unul dintre favoriţii patronului american al echipei. În iunie, Giovani Becali a anunţat că a existat o ofertă pentru internaţionalul român, însă oficialii clubului de pe “Ennio Tardini” vor o sumă de peste 20.000.000 de euro.

“Rennes l-a ofertat pe Man, iar conducătorii de acolo au spus: ‘Putem să oferim şi noi 10-12 milioane de euro’. Cei de la Parma au zis: ‘Păi dacă noi am dat 13?’. Și directorul general şi preşedintele clubului, care e un american foarte bogat, mi-au spus: ‘De la 20 de milioane de euro în sus ne anunţi şi probabil stăm de vorbă dar, în principiu, nu se mişcă de aici'”, spunea Giovani Becali în vară.

  • 34.300.000 de euro au costat transferurile intermediate de Giovani Becali
ADVERTISEMENT