Fotbal intern

Giovani Becali, interviu spectaculos în Italia despre Man și Mihăilă: ”Vor fi vedetele naționalei în următorii 10 ani”

27.03.2021 | 15:44
Giovani Becali interviu spectaculos in Italia despre Man si Mihaila Vor fi vedetele nationalei in urmatorii 10 ani
ADVERTISEMENT

Impresarul Giovani Becali a oferit un interviu spectaculos în Italia în care a vorbit despre experiențele lui Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma, dar și despre debutul cu gol la naționala României al fostului atacant de la U Craiova.

Mihăilă a reușit un euro-gol în victoria cu Macedoania de Nord și a intrat într-o galerie selectă a jucătorilor care au marc at de la primul joc sub tricolor.

ADVERTISEMENT

Atacantul are o înțelegere secretă legată de tricourile de joc. Cele în care reușește să marcheze pentru prima dată ajung la iubita sa, iar FANATIK a aflat că acest lucru se va întâmpla și cu cel de la echipa națională.

Viitorul lui Dennis Man și al lui Vali Mihăilă, dezvăluit de Giovani Becali

Imediat după victoria cu Macedonia de Nord, Giovani Becali a oferit un interviu pentru ParmaLive în care a vorbit despre ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă în cazul în care Parma va retrograda în Serie B.

ADVERTISEMENT

”Nu există probleme. Totuși, pot exista surprize, cei doi sunt apreciați de multe echipe și este rezonabil să credem că dacă se vor descurca bine în finalul acestui sezon, interesul ar putea să crească. Dar acum Parma trebuie să se gândească la cele 10 finale.

Echipele interesate au numărul meu, dar acum trebuie să ne gândim la calificarea la Mondial, apoi la finalul de campionat. La finalul lunii mai vom discuta și vom vedea care este direcția potrivită”, a declarat Giovani Becali.

ADVERTISEMENT

Mihăilă l-a sunat pe Giovani Becali după golul cu Macedonia de Nord

”Cred că ei vor fi vedetele echipei noastre naționale în următorii zece ani și alături de ei majoritatea echipei Under 21 care s-a descurcat atât de bine la Campionatul European din Italia. Parma, în persoana președintelui Krause, a făcut un efort important să-i transfere, dar va primi mult înapoi de la cei doi”, a continuat impresarul.

”Am vorbit cu Valentin imediat după meciul cu Macedonia și m-a întrebat dacă mi-a plăcut golul. I-am spus că golul nu este totul, că ar mai fi putut marca la o ocazie mult mai simplă, dar trebuie să învețe să-și gestioneze alergarea. Dar întotdeauna el este foarte obosit pe final de meci, deci mai puțin lucid.

ADVERTISEMENT

Este foarte mulțumit de gol și de prima convocare, îi datorează totul Parmei. Acum el și Dennis au un meci foarte dificil împotriva Germaniei. Man s-a descurcat și el, a adus mingea, a alergat, nu a marcat, dar asta nu contează”, a încheiat Becali.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,28 este cota pentru ”nu marchează ambele echipei în rerpiza a doua” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT