Fotbal international

Giovani Becali l-a dat de gol pe vărul Gigi! Patronul FCSB a luat o avere din transferuri

08.04.2019 | 16:10
Giovani Becali la dat de gol pe varul Gigi Patronul FCSB a luat o avere din transferuri

Giovani Becali l-a dat de gol pe vărul Gigi! Astfel, după ce a semnat un contract de colaborare cu bulgarii de la Levski Sofia, fostul impresar a precizat că va încerca să aplice la echipă modelul folosit de patronul FCSB în ceea ce privește managementul sportiv. Mai mult de atât, Ioan Becali a dezvăluit și suma pe care vărul său a scos-o din vânzările de jucători.

Giovani Becali l-a dat de gol pe vărul Gigi!

Prieten foarte bun cu miliardarul Vasil Bojkov, patronul lui Levski, despre care a spus că a venit în România și l-a vizitat inclusiv la închisoare, Giovani Becali va controla tot ce ține de transferurile bulgarilor. Fostul impresar susţine că vrea să facă din Levski Sofia un club care să aducă profit din vânzarea jucătorilor. Ioan Becali spune că atunci când va trage linie trebuie să fie pe plus câteva milioane de euro bune.

”Nu-i voi permite niciunui jucător de la Levski să fure de la patronul clubului, Vasil Bajkov, care este unul dintre prietenii mei buni. Bojkov trebuie să urmeze paşii pe care i-a făcut vărul meu, Gigi Becali, care a câştigat 150 de milioane de euro din transferurile Stelei. Gigi a investit 30-40 de milioane de euro”, a declarat Giovani Becali pentru publicaţia Tema Sport.

Giovani Becali l-a dat de gol pe vărul Gigi! Ioan Becali
Ioan Becali vrea să facă profit de milioane de euro pentru patronul lui Levski

Gigi Becali, omul profit

Gigi Becali a dat o adevărată lovitură financiară după ce l-a vândut pe Nicolae Stanciu la Anderlecht. Belgienii au plătit nu mai puțin de 9,7 milioane de euro în schimbul mijlocașului. Nu e singurul transfer uriaș făcut de latifundiarul din Pipera. Și englezii de la Tottenham au plătit 9,5 milioane de euro pentru Vlad Chiricheș. Tot un fundaș au vrut și cei de la Southampton care au trimis 6,8 milioane de euro în conturile roș albaștrilor pentru Florin Gardoș

Mirel Rădoi, considerat la un moment dat cel mai bun jucător al FCSB-ului l-a îmbogățit și el pe Gigi Becali. Arabii de la Al Hilal au plătit 6 milioane de euro ca să-l aibă pe fotbalistul care a fost dorit și de nume sonore din Europa. Și Jose Mourinho a negociat pentru fostul căpitan al roș albaștrilor.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Levski Sofia în Bulgaria

 

 

Tags: