Sport

Giovani Becali, lăudat: „Dacă nu era el, nu cred că mai ajungea Moruțan la Galatasaray!”

Giovani Becali a fost lăudat după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.
23.08.2021 | 21:26
Giovani Becali laudat Daca nu era el nu cred ca mai ajungea Morutan la Galatasaray
ADVERTISEMENT

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a fost comentat și lăudat de mai multe personalități din fotbalul românes.

Ion Crăciunescu l-a felicitat pe Giovani Becali pentru felul în care negociază vânzarea jucătorilor pe care îi reprezintă, spunând că dacă nu ar fi fost el, probabil transferul nu s-ar mai fi realizat niciodată.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali, lăudat după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Fotbalul românesc a fost zguduit din temelii astăzi, 23 august, după dezvăluirea făcută de FANATIK privind transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, mutare confirmată pentru site-ul nostru și de patronul Gigi Becali.

Ion Crăciunescu l-a felicitat pe Giovani Becali după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: „Ca participare, impresarul știe să prezinte.

ADVERTISEMENT

Eu știu cum se prezintă lucrurile când intră Giovani pe fir cu cineva, cum îl împachetează, cum îl prezintă, de zici că e din naționala Braziliei, nu de la noi”.

„Moruțan e de perspectivă. E bine că încă vindem! Dacă nu era Giovani, nu cred că mai ajungea Moruțan la Galatasaray”, a mai spsu Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu poți să duci acolo jucători care nu sunt performanți!”

Ilie Dumitrescu este de părere că Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău au ajuns la Galatasaray nu doar datorită impresarului, ci și datorită valorii și potențialului lor:

„Nu poți să duci acolo jucători care nu sunt performanți. Și Cicâldău și Moruțan sunt jucători de perspectivă, care au jucat bine la echipele de club și care au jucat bine la echipa U21.

ADVERTISEMENT

E extrem de important că antrenorul l-a dorit pe Moruțan, să nu uităm asta, pentru că este un aspect foarte important”.

Eric de Oliveira consideră că transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray vine într-un moment bun pentru jucător, despre care spune că se poate maturiza enorm în campionatul Turciei.

„Să zicem că nu e acum de nivelul lui Galatasaray, dar e un jucător cu calitate mare și poate plecarea asta îl poate face să devină mai matur, pentru Galata și pentru naționala mare a României”, a mai spus Eric, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT