Fotbal intern

Giovani Becali trage un semnal de alarmă: “Riscăm o tragedie de proporţii. Vom traversa un coşmar”

25.03.2020 | 13:30
Giovani Becali trage un semnal de alarma Riscam o tragedie de proportii Vom traversa un cosmar
ADVERTISEMENT

Giovani Becali avertizează că situația din România privind epidemia de coronavirus poate să capete proporții și să ajungă la o adevărată tragedie, conform gsp.ro.

Giovani Becali trage un semnal de alarmă

Giovani Becali avertizează că situația privind epidemia de coronavirus poate degenera și trage un semnal de alarmă: „Chiar sunt speriat, eu am şi o vârstă, plus că am suportat şi o operaţie complicată.

ADVERTISEMENT

De 2-3 săptămâni n-am mai ieşit deloc, următoarele 2-3 săptămâni nu ies. Dacă va fi nevoie, o să stau şi 2-3 luni”.

„Am pe cineva care îmi face cumpărăturile şi mi le aduce acasă. Eu cred că mai devreme de 7-8-10 luni nu vom putea să învingem acest virus nenorocit.

ADVERTISEMENT

Unii văd că vorbesc despre fotbal, cred că sunt de pe altă planetă dacă îşi imaginează că se mai poate juca în curând”, a mai spus Giovani Becali.

„În România vor muri oameni pe targă”

Giovani Becali a continuat și a făcut o comparație între situația din Italia și cea din România: „Eu văd ce se petrece în Italia, 750 de morţi într-o zi, în Spania, 500 de morţi. Franţa discută să decreteze stare de urgenţă pe 6 luni.

ADVERTISEMENT

Sunt ţări care cred că stau mult mai bine decât România ca sistem medical şi iată că sunt îngenuncheate”.

„În România vor muri oameni pe targă, înainte să ajungă să stea chiar şi pe holurile spitalelor. Dacă vom avea oameni infectaţi câţi au azi cele două ţări vom traversa un coşmar cum n-a mai existat.

ADVERTISEMENT

Doar că rostesc cuvintele astea şi mă sperii. Doamne, Dumnezeule… În fine, cred că m-ai sunat pentru chestiuni de fotbal, hai să vorbim despre fotbal că nu suport să mă gândesc la ce tragedie ar putea traversa România cu acest virus”, a mai spus Giovani Becali.

Giovani Becali a vorbit și despre situația dintre cluburi și jucători: „Cred că e un moment în care e nevoie de înţelepciune din partea ambelor părţi. Jucătorii să înţeleagă că nu pot participa la munca pentru care sunt plătiţi, nu joacă fotbal.

Pe de altă parte, poate că şi ei au dreptate. În momentul de faţă nu sunt în vacanţă, li s-a dat un program pe care încearcă să-l urmeze, fiecare cum poate.

Se pregătesc, ok, nu la sută la sută, dar fac ceva, fiindcă dacă s-ar ajunge cumva, într-un scenariu SF, să se reia campionatul peste două luni ei nu trebuie să apară cu surplus de kilograme”.

ADVERTISEMENT