Fotbal intern

Giovani i-a DISPERAT pe GARDIENI! Ce le cîntă non-stop! Ceilalţi deţinuţi îl APLAUDĂ în picioare

Au trecut cateva zile de cand greii fotbalului romanesc se afla dupa gratii, iar unii dintre acestia nu reusesc sa-si revina din soc. In cazul lui Giovani Becali, situatia sta altfel....
09.03.2014 | 16:29
Giovani ia DISPERAT pe GARDIENI Ce le cinta nonstop Ceilalti detinuti il APLAUDA in picioare

Au trecut cateva zile de cand greii fotbalului romanesc se afla dupa gratii, iar unii dintre acestia nu reusesc sa-si revina din soc. In cazul lui Giovani Becali, situatia sta altfel.

“Eu sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta. Parchez masina, dau un million spaga, ma duc la restaurant, las 2 milioane spaga. Eu sunt Giovani Becali, milionarul, smecherul, mafiotul”, spunea impresarul sportiv in urma cu ceva timp.
Aflat in inchisoare, varul lui Gigi nu lasa capul jos si nu se resemneaza . Rade, glumeste, isi traieste viata asa cum stie el mai bine si spune ca daca esti smecher afara, esti si la suferinta.

mafiot 2

Giovani Becali…canta de cand a fost inchis. Nu stim daca sub dus, dar am aflat ce. Cum avea acasa un tablou imens cu Al Pacino care interpreta rolul unui lider mafiot in filmul “Nasul”, impresarul fredoneaza melodia care face parte din coloana sonora a filmului.
Iar in timp ce canta, gesticuleaza in stilul sau caracteristic, ca doar unul e “mafiotul” Giovani. Insa varul lui Gigi nu s-a limitat doar la muzica din filmele cu mafioti.

Asa ca dupa “Nasul”, o da pe opera, mai exact pe Luciano Pavarotti. “Canta O’ Sole Mio si are acceasi mimica ca si Pavarotti. Pune suflet, insa nu prea ii iese. Asa se destinde el dupa gratii, ceea ce este un lucru bun. Are un moral bun, nu este speriat si are puterea sa mai si glumeasca”, au declarat sursele noastre.

sursa: CANCAN.RO