Fotbal intern

Giovani îl contrazice pe Gigi Becali. “FCSB nu are un jucător care să valoreze 10 milioane de euro!”

06.03.2019 | 20:37
Giovani il contrazice pe Gigi Becali FCSB nu are un jucator care sa valoreze 10 milioane de euro

Deși Gigi Becali speră să câștige zeci de milioane pe jucătorii tineri pe care îi are în lot la FCSB, nu același lucru îl spune Giovani Becali. Vărul latifundiarului din Pipera susține că vicecampioana României nu va putea să vândă vre-un fotbalist în acest moment pe 10.000.000 de euro.

Gigi Becali, contrazis de Giovani

Totodată, Giovani Becali crede că Gigi Becali ar putea să dea lovitura pe piața transferurilor cu jucătorii care evoluează pentru echipa națională a României U21 și care vor merge la EURO 2019 care va avea loc în Italia și San Marino.

“Gigi Becali a cumpărat acest club că avea plăcerea de a avea o jucărie. Voia o afacere care să îi aducă bani, dar să aibă și o plăcere. Ce să facă Gigi? Biserica și afacerile. El se duce la Biserică și stă trist pentru că se roagă, iar la afaceri… La fotbal se distrează. Probabil că face câteva schimbări înainte de meciuri. Probabil vorbește cu 2-3 zile înainte de meci. Au și ei strategia lor. Au sabia deasupra capului pentru că trebuie să câștige campionatul. Sabia asta e grea… În momentul ăsta la FCSB nu există un jucător care valorează 10 milioane de euro, dar pot să răspund la întrebarea asta după EURO 2019 din vară. Grupul ăsta de U21 dacă o să joace o semifinală de Campionat European, atunci acest grup o să meargă mai departe și la echipa mare”, a spus Giovani Becali pentru Telekom Sport.

Giovani Becali și Gigi Becali

Șase jucători de la FCSB au șanse să meargă la EURO 2019

Echipa națională a României U21 a reușit să se califice la Campionatul European din 2019 după o pauză de 20 de ani. “Tricolorii” lui Mirel Rădoi au fost repartizați în Grupa C, acolo unde vor întâlni Anglia, Franța și Croația. Înainte de EURO 2020, echipa națională a României va juca două meciuri amicale împotriva Spaniei și Danemarcei.

Pe lista jucătorilor U21 din lotul FCSB-ului care au șanse să participe la EURO 2019 și ar putea să fie vânduți de Gigi Becali după turneul final din San Marino și Italia se află Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan, Dennis Man, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu. Celor cinci li se adaugă și Răzvan Oaidă, fotbalistul cumpărat de Gigi Becali de la FC Botoșani cu suma de 700.000 de euro.