Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Giovanni Becali, anunț de ultimă oră despre transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! „Suntem aproape de un acord. De două luni suntem în discuții”

Giovanni Becali a oferit dezvăluiri de ultimă oră despre transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Internaționalii români sunt aproape să semneze.
25.06.2024 | 19:30
Giovanni Becali anunt de ultima ora despre transferurile lui Dennis Man si Valentin Mihaila Suntem aproape de un acord De doua luni suntem in discutii
Giovanni Becali, anunț de ultimă oră despre transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! „Suntem aproape de un acord. De două luni suntem în discuții”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a anunțat că Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt la un pas să semneze prelungirea contractelor cu Parma. Agentul internaționalilor români a venit cu detalii de la negocierile cu șefii clubului din Seria A.

Giovanni Becali, anunț de ultimă oră despre transferurile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă! „Suntem aproape de un acord. De două luni suntem în discuții”

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt la un pas să își prelungească înțelegeriile cu Parma până în 2027. Contractele internaționalilor români expiră la sfârșitul sezonului 2024-2025 din Seria A, iar clubul din Italia nu vrea să îi piardă gratis.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a oferit detalii importante de la negocierile cu șefii din Seria A. Celebrul impresar a dezvăluit că încă nu a ajuns la un acord cu Parma, însă este optimist că obține ce își dorește pentru jucătorii săi de la oficialii clubului.

„Am avut niște discuții, cred că este a patra sau a cincea întâlnire și s-ar putea să ajungem la un compromis. (n.r. – compromisul ar fi prelungirea contractelor până în 2027) Da, prelungirea contractelor celor doi jucători la Parma.

ADVERTISEMENT

Urmează Seria A, în Seria A este altă mâncare de pește. Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor. Încă nu am închis, mai sunt mici reglări și sper să ajungem la un compromis. Dacă pleacă în momentul ăsta depindem de Parma, mai au un an de contract.

Parma a făcut niște oferte bune pentru jucători, poate nu foarte bune, având în vedere că vin din Serie B. Le-a promis un contract adevărat de Seria A, dar sunt tineri. Au timp să arate cine sunt în primul an de zile, sunt în floarea vârstei”, a spus Giovanni.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali: „Ne-am gândit și la o plecarea din iarnă”

„Nu pot să vorbesc despre cifre, sunt lucruri confidențiale, dar sunt contracte bune. Ei au și niște bonusuri în cazul în care echipa se clasează în primele 10. Nu mai spun de prime pentru cupele europene, nu îndrăznesc încă pentru că este o echipă în refacere.

Trebuie să se adapteze în Seria A, după care vor urma alte achiziții. Va fi puțin mai greu, dar și Serie B este un campionat foarte greu. Seria A e Seria A, îți dai seama că joci cu primele 5 care joacă în Champions League.

ADVERTISEMENT

Îți dai seama ce campionat au, ei sunt în al patrulea an și jumătate la Parma. Antrenorul continuă și îi dorește, ne-am gândit și la o plecare în iarnă dacă nu ne înțelegem să rămânem. Sunt niște lucruri care au riscuri.

Sunt niște președinți foarte bogați, pot să spună că nu mai semnăm, dar dacă vrei să pleci liber stai pe bancă. Suntem în discuții de două luni. Băieții sunt conștienți că echipa s-a comportat bine cu ei, orașul îi iubește și antrenorul a insistat să rămână la echipă.

Dacă se va întâmpla să prelungim, o să vorbim și de alte chestii care s-ar fi putut întâmpla. Sunt trei ani, cu opțiune pentru al patrulea, să vedem cum vor accepta”, a mai spus Giovanni Becali.

Giovanni Becali, ANUNT DESPRE Man si Mihaila!

ADVERTISEMENT
4,20 este COTA BETANO pentru "2 solist" la Slovacia - România