Sport

Alexandru Cicâldău s-a transferat la Al Ittihad Kalba. Giovanni Becali: “A semnat pentru un an”. Exclusiv

Alexandru Cicâldău (25 de ani), mijlocașul central al lui Galatasaray, a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite, la Al Ittihad Kalba. Giovanni Becali a confirmat acordul dintre părți.
27.08.2022 | 21:54
Alexandru Cicaldau sa transferat la Al Ittihad Kalba Giovanni Becali A semnat pentru un an Exclusiv
Alexandru Cicâldău este evaluat conform Transfermarkt la 7,5 milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău va juca un sezon în Emiratele Arabe Unite, iar apoi se va întoarce la Istanbul. Galatasaray nu a fixat o sumă pentru un viitor transfer definitiv.

Alexandru Cicâldău a semnat cu Al Ittihad Kalba. Arabii îi plătesc salariul de 1,1 milioane de euro

Fostul mijlocaș al Universității Craiova a fost în afara lotului la primele două meciuri, cu Antalyaspor și Giresunspor, și nu va mai continua la Galatasaray. Arabii vor achita salariul de 1,1 milioane de euro pe care românul îl avea la Istanbul.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a anunțat pentru FANATIK că transferul lui Alexandru Cicâldău la Al Ittihad Kalba este rezolvat. Jucătorul deja se află la Dubai pentru a parafa înțelegerea.

“Am rezolvat acest transfer, a semnat pentru un an. Împrumutul lui Cicâldău la Al Ittihad este valabil până la finalul sezonului. Vara viitoare va reveni la Galatasaray”, a declarat Giovanni Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău a jucat 40 de meciuri în sezonul trecut la Galatasaray

Alexandru Cicâldău a jucat 40 de meciuri în sezonul trecut în tricoul lui Galatasaray și mai are contract până în 2026. Cinci goluri marcate și două pase decisive are Cicâldău la Istanbul.

Cicâldău are 25 de meciuri la echipa națională a României și este evaluat conform Transfermarkt la 7.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Românul poate juca și ca mijlocaș ofensiv, însă Galatasaray i-a transferat pe posturile pe care el le poate acoperi pe Dries Mertens și Lucas Torreira, de la Napoli și Arsenal.

Okan Buruk, noul antrenor al lui Galatasaray l-a scos din calcule pe Cicâldău

Okan Buruk, noul antrenor al lui Galatasaray, a fost cel care a decis după perioada de pregătire să nu se mai bazeze pe Alexandru Cicâldău.

ADVERTISEMENT

A bifat doar cinci minute în acest sezon din Turcia, în meciul cu Umraniyespor, când a intrat pe final.

Galatasaray a plătit șase milioane de euro celor de la Universitatea Craiova în vara lui 2021 pentru transferul mijlocașului.

Galatasaray a rămas fără niciun jucător român

Olimpiu Moruțan a fost primul care a plecat de la Galatasaray în această vară. FANATIK a anunțat în exclusivitate că mijlocașul va fi împrumutat pentru un sezon la Pisa.

Jucătorul tranferat pentru patru milioane de euro de la FCSB are șanse să rămână definitiv jucătorul Pisei, dacă italienii vor activa în vară clauza de cumpărare.

Olimpiu Moruțan mai are și el contract cu Galatasaray până în 2026 și este evaluat conform Transfermarkt la 3.500.000 de euro.

ADVERTISEMENT