Fotbal intern

Giovanni Becali anunță în FANATIK care este oferta Parmei pentru Dennis Man. „Dacă-mi spune Gigi, plec la negocieri!” Exclusiv

26.01.2021 | 14:31
Giovanni Becali anunta in FANATIK care este oferta Parmei pentru Dennis Man Dacami spune Gigi plec la negocieri Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dennis Man este dorit de formația din Serie A, Parma. Gruparea pentru care evoluează și Valentin Mihăilă. Giovanni Becali a dezvăluit pentru FANATIK detaliile propunerii italienilor.

În vârstă de 22 de ani, Dennis Man este cel mai important fotbalist din Liga 1 în acest moment, fiind golgheterul campionatului și omul numărul 1 al liderului campionatului intern.

ADVERTISEMENT

Parma nu a făcut o propunere pe placul lui Gigi Becali, iar impresarul Giovanni Becali anunță că este nevoie ca italienii să pluseze, din punct de vedere financiar, pentru a-l putea transfera pe atacant.

Giovanni Becali anunță în FANATIK oferta Parmei pentru Dennis Man: „Gigi nu e de acord să aștepte 5 ani”

FANATIK a anunțat în exclusivitate, la mijlocul lunii ianuarie că Gigi Becali a primit o ofertă pentru Dennis Man din partea grupării din Serie A, Fiorentina. Propunerea în valoare de 12 milioane de euro făcută de formația din Toscana nu a fost acceptată de patronul FCSB, care vrea 15 milioane pentru atacantul pe care l-a adus de la UTA în 2016. Acum a revenit și Parma în cărți.

ADVERTISEMENT

„Mi-a zis Gigi că a trimis Parma o ofertă de 10 milioane de euro pentru Man, plătibili în 5 ani. Normal că a refuzat-o. Sunt la București, dar dacă-mi spune Gigi plec în Italia la negocieri. Oricum, Parma trebuie să crească suma, plus că Gigi nu e de acord să aștepte 5 ani ca să ia banii pe Dennis Man” – Giovanni Becali, în exclusivitate pentru FANATIK

Informația referitoare la interesul Parmei pentru Dennis Man a fost dezvăluită de Digisport, iar Giovanni Becali pentru FANATIK a confirmat că italienii sunt interesați de atacant. Parma este penultima în Serie A și are nevoie de întăriri pentru a evita retrogradarea. Formația lui Valentin Mihăilă este la două puncte sub locurile care asigură menținerea pe prima scenă a fotbalului italian.

  • Din 2016 joacă Dennis Man pentru FCSB;
  • 10.000.000 de euro a oferit Parma pentru atacant.

Oferte de la Fenerbahce și din Rusia. Krasnodar a fost cel mai aproape să îl ia

Dennis Man a fost dorit de mai multe echipe în ultimele luni, după evoluțiile entuziasmante din turul Ligii 1. Nicio ofertă nu s-a ridicat, însă, la nivelul pretențiilor lui Gigi Becali, cel care a anunțat că nu se gândește să îi dea drumul atacantului pe mai puțin de 15 miloane de euro.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună propunere pentru Man a venit din partea rușilor de la Krasnodar. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că rușii ofereau 6 milioane de euro pe loc, plus alte bonusuri prin care suma finală de transfer ar fi ajuns la 11 milioane. Gigi Becali ar fi fost dispus să își vândă fotbalistul doar dacă suma totală ajungea la 12 milioane. Patronul FCSB ar fi acceptat mai puțin de 15 milioane de euro în aceste condiții, însă nu 11!

Interesată de aducerea lui Man a fost și Fenerbahce. Turcii care vor să câștige titlul în Turcia, după șapte ani de pauză, încearcă să își întărească echipa în această iarnă și au oferit 5 milioane de euro, plus 15% dintr-un potențial transfer ulterior al lui Dennis Man. FANATIK a aflat detaliile propunerii și a anunțat că Becali nu a fost interesat nici de această ofertă.

ADVERTISEMENT
  • La 11 milioane de euro s-a ridicat oferta lui Krasnodar pentru Dennis Man;
  • 5 milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer a oferit Fiorentina pentru atacant.

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,80 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT