Fotbal intern

Giovanni Becali, atac dur la adresa patronului lui Dinamo: „Cortacero trebuie lichidat!”

21.04.2021 | 18:07
Giovanni Becali atac dur la adresa patronului lui Dinamo Cortacero trebuie lichidat
ADVERTISEMENT

Susținător declarat al clubului Dinamo, agentul Giovanni Becali a ajuns la capătul răbdării după eșecul cu UTA, care îi apropie pe „câini” mai mult ca oricând în istorie de eșalonul al doilea al fotbalului românesc.

Fost conducător al grupării din Ștefan cel Mare, Giovanni Becali a transmis că este dispus să se implice din nou la Dinamo, dar în anumite condiții.

ADVERTISEMENT

Primul vizat de o iminentă schimbare este Pablo Cortacero, spaniolul care deține pachetul majoritar de acțiuni al clubului, dar care nu a virat nici un ban în conturile clubului de luni bune.

Giovanni Becali: „Aș putea sprijini proiectul Dinamo”

Impresarul a menționat câteva aspecte care îngreunează bunul mers al clubului Dinamo și nu s-a ferit să folosească termeni asociați Mafiei când s-a referit la presupusul finanțator Pablo Cortacero. El i-a nominalizat pe rivalii de la FCSB, ca exemplu pozitiv de promovare a tinerilor jucători.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, trebuie lichidat Cortacero, prin justiţie. La Dinamo nu se ştie cine conduce! În al doilea rând, aceşti suporteri trebuie să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum. Iar situaţia economică este primordială.

Se aduc jucători din liga a 3-a, a 4-a sau a 5-a şi mulţi străini când Dinamo are jucători în propria pepinieră şi nu-i debutează. Trebuie să facă cum face FCSB. Dar, în primul rând, trebuie să decidă o conducere. Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo”, a spus Giovanni Becali, la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Dinamo poate fi depășită, joi, de Poli Iași

Ultimul succes al echipei din Ștefan cel Mare, în Liga 1, datează tocmai din ultima zi a lunii ianuarie când s-a impus pe terenul echipei din Arad, cu același scor cu care a fost învinsă în meciul de marți seara, 1-0.

În acest răstimp, ”câinii” au ajuns pe loc de baraj și ar putea fi depășiți de Poli Iași, dacă moldovenii vor câștiga, joi meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Până la finalul campionatului, Dinamo mai are de disputat șapte meciuri, primul dintre acestea, vineri, în deplasare, la Gaz Metan Mediaș, una dintre echipele incomode.

ADVERTISEMENT