Fotbal international

Giovanni Becali, atac la fostul său colaborator, italianul Pietro Chiodi: “Când crești căței și le dai mâncare prea bună turbează”

22.05.2020 | 12:40
Giovanni Becali atac la fostul sau colaborator italianul Pietro Chiodi Cand cresti catei si le dai mancare prea buna turbeaza
Giovanni Becali a dezvăluit cum s-a tratat de coronavirus: „Gigi m-a ajutat cu perfuzii”
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali nu uită modul în care a fost trădat în Dosarul Transferurilor de colaboratorul său din Italia, Pietro Chiodi.

Cu Pietro Chiodi a realizat toate marile tranzacții din Italia

Becali a vorbit despre acest moment în cadrul emisiunii ProSport Live, Chiodi fiind ani de zile mâna lui dreaptă în special în ceea ce reprezentau transferurile efectuate în fotbalul italian, cum a fost cazul lui Cristi Chivu sau Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”Mulți jucători au crezut că dacă rămân cu Chiodi sunt și cu noi, dar nu a fost așa. Când crești niște căței și le dai mâncare prea bună, atunci turbează. Avem jucători peste tot. Avem jucători pe care îi reprezentăm cu cinste și drag. 

A avut sub contract în jur de 200 de jucători

Cred că am avut sute de jucători. 180 – 200 de jucători. Numai la Craiova am avut mulți ca să nu mai spun de Dinamo, Steaua, Rapid. L-am avut și pe Reghecampf și l-am dus în Germania.”

ADVERTISEMENT

Totodată Giovanni a ținut să amintească modul în care a ajuns să fie în relații amicale cu Jose Mourinho și cu alte personalități din rândul antrenorilor și conducerilor de club din Europa.

Și-a cumpărat Rolls Royce pentru a aștepta invitații

”Pe Mourinho l-am cunoscut la Barcelona, iar apoi l-am invitat la turneul final U21 în 98. A stat aici două săptămâni și ceva. Hotelul Lido era ocupat de invitații mei și am luat un autocar cu 30 și ceva de locuri.

ADVERTISEMENT

Eu mi-am cumpărat Rolls Royce ca să aștept invitații. Plăteam la aeroport 10-20.000 de euro pe an pentru protocol”.

Face zilnic 90 de kilometri

Cel care i-a impresariat pe majoritatea jucătorilor din Generația de Aur și nu numai, a dezvăluit cum își mai ocupă acum timpul, în perioada pandemiei.

ADVERTISEMENT

Ce să fac? Să stau în curte și să fac kilometri zilnic? Ies, mai iau pulsul fotbalului, mai exersez limbile străine. Ce pot face niște oameni de 60 și ceva de ani? Trebuie să mai trăim și noi. Ies de 3-4 ori pe zi în curte și se adună 90 de kilometri”.

ADVERTISEMENT