Sport

Giovanni Becali crede că Dinu Todoran poate deveni ”noul” Reghe: ”Cine era când l-a luat Gigi la FCSB?”

Dinu Todoran a fost alegerea surpriză a lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB, iar Giovanni Becali crede că gruparea roș-albastră poate fi rampa de lansare a tehnicianului.
27.06.2021 | 14:30
Giovanni Becali crede ca Dinu Todoran poate deveni noul Reghe Cine era cand la luat Gigi la FCSB
ADVERTISEMENT

Considerat de cei mai mulți oameni de fotbal doar o marionetă a lui Gigi Becali, Dinu Todoran ar putea da lovitura la FCSB, consideră impresarul și vărul finanțatorului roș-albaștrilor, Giovanni Becali.

Agentul de jucători a reamintit ascensiunea lui Laurențiu Reghecampf de după prima experiență pe banca echipei patronate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă Dinu Todoran ca să aibă viață lungă la FCSB

Dinu Todoran era liber de contract din luna martie, când s-a despărțit de CSM Slatina, care ulterior a retrogradat în Liga 2.

Astfel, numirea lui în funcția de antrenor al FCSB a surprins pe toată lumea. Anterior el a mai pregătit grupele de juniorii de la FC Voluntari și a fost interimar, vreme de patru etape, la gruparea ilfoveană.

ADVERTISEMENT

În apărarea lui, Giovanni Becali l-a comparat pe acesta cu Laurențiu Reghecampf, care a preluat banca roș-albaștrilor după ce salvase Concordia Chiajna de la retrogradare. Ulterior avea să cucerească două titluri de campion cu echipa lui Gigi Becali.

”Cine a fost Reghecampf când l-a luat Gigi? Era un antrenor care a salvat-o pe Concordia. Cine credea că Reghe venind la Steaua va face ce a făcut? Că a făcut o treaba bună, nu? Dinu Todoran n-a făcut ce a făcut Reghe, dar poate să facă, are jucători.

ADVERTISEMENT

Vezi, Pirlo n-a reuşit, Guardiola a reuşit. Sunt antrenori care vin de la secunzi sau de la tineret şi reuşesc. La FCSB există un tabiet, că antrenorul trebuie să comunice cu patronatul.

Vede prima repriză și antrenorul-patron intervine, care e problema? Reghe cred că n-a avut cine ştie ce influenţă, totuşi, comunica cu Gigi, e adevărat”, a explicat Giovanni Becali, la  as.ro.

ADVERTISEMENT

Aparent, Dinu Todoran este antrenor doar în acte

Deși în acte este antrenor principal, cei mai mulți oameni din fotbalul românesc susțin că nu Dinu Todoran este el cel care conduce de fapt echipa, ci Mihai Pintilii, care este antrenor secund încă din mandatul lui Toni Petrea.

Mihai Pintilii este unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar nu poate fi instalat antrenor din cauză că nu este posesor de licență PRO.

Fostul mijlocaș s-a retras din activitatea de performanță la finalul sezonului trecut și face cursurile licenței de antrenor.

Până să-l numească antrenor principal la FCSB, Gigi Becali anunțase că a ajuns la un acord cu Marius Șumudică. Acesta a refuzat în cele din urmă oferta latifundiarului și a semnat cu CFR.

Ulterior Gigi Becali l-a anunțat antrenor pe Nicolae Dică, dar și această variantă a căzut din cauză că tehnicianul a preferat să-și ducă la bun sfârșit angajamentul cu FRF, în calitate de secund al lui Mirel Rădoi la echipa națională.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT