Sport

Giovanni Becali, despre convocarea lui Florinel Coman: „Chiar merită să joace la națională!”

Giovanni Becali a vorbit despre convocarea lui Florinel Coman la echipa națională, amintind de ofertele pe care le-a avut căpitanul FCSB-ului.
23.09.2022 | 21:50
Giovanni Becali despre convocarea lui Florinel Coman Chiar merita sa joace la nationala
Giovanni Becali, despre convocarea lui Florinel Coman. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și MM Stoica a explicat motivul pentru care Edi Iordănescu l-a preferat pe Florinel Coman în locul lui Alexa Maxim sau Alex Mitriță.

Giovanni Becali, despre convocarea lui Florinel Coman

Giovanni Becali a vorbit despre convocarea lui Florinel Coman la naționala României, amintind de ofertele pe care căpitanul FCSB-ului le-a avut de-a lungul timpului de la Sporting Lisabona și de la Orlando City, oferta din MLS, dezvăluită la momentul respectiv în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Dar Coman chiar merită să joace la națională! Eu am avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting pe el. A avut ofertă de 8 milioane și ceva de la Orlando pe 50%.

Asta e, se întâmplă că s-a visat puțin prea mult la sumele de transfer la clubul ăsta. Dacă se făceau unele transferuri, Steaua era pe plus cu mult mai multe milioane de euro, dar aia e.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Edi Iordănescu va rămâne la națională chiar dacă o să retrogradăm și vor conta mult mai mult la el primele trei partide din calificările pentru Campionatul European. 

La Boloni a fost altceva, el a cerut un salariu mult mai mare”, a mai spus Giovanni Becali, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Maxim îl ia peste picior pe selecționer când vine!”

MM Stoica a vorbit despre motivul pentru care crede că Edi Iordănescu a preferat să-l convoace pe Florinel Coman, vorbind despre lejeritatea cu care Alexandru Maxim trata convocările la echipa națională.

Managerul general al vicecampioanei României s-a referit dur la mijlocașul lui Gaziantep, despre care a spus că îl lua peste picior pe selecționer când pasa mult cu călcâiul.

ADVERTISEMENT

„Nu m-aș referi la Florinel Coman, m-aș referi mai mult la Mitriță și Maxim. Faceți un rezumat la ce a jucat Maxim la echipa națională.

El dă călcâie și dă stânga-dreapta și practic te ia peste picior ca selecționer când vine”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT