Sport

Giovanni Becali, despre motivul pentru care transferul lui Florin Tănase în Emirate s-a blocat: „Bă, sunteți copii?”

Giovanni Becali, consilier la firma care îl impresariază pe Florin Tănase, a vorbit despre motivul pentru care transferul căpitanului de la FCSB, în Emiratele Arabe Unite, s-a blocat.
16.01.2022 | 13:17
Giovanni Becali despre motivul pentru care transferul lui Florin Tanase in Emirate sa blocat Ba sunteti copii
Giovanni Becali, consilier la firma care îl impresariază pe Florin Tănase, a vorbit despre motivul pentru care transferul căpitanului de la FCSB, în Emiratele Arabe Unite, s-a blocat
ADVERTISEMENT

Transferul lui Florin Tănase la Al-Nasr Dubai a fost cât pe ce să se producă în această iarnă. Ba mai mult, din informațiile FANATIK, căpitanul de la FCSB și-a negociat un salariu lunar de 80.000 de euro, însă mutarea s-a blocat, momentan.

Giovanni Becali, despre motivul pentru care transferul lui Florin Tănase în Emirate s-a blocat

Giovanni Becali susține că Al-Nasr era dispusă să ofere, pentru transferul lui Florin Tănase, trei milioane de euro, adică suma prevăzută în clauza de reziliere a contractului dintre mijlocaș și FCSB. Însă, mutarea s-a blocat din cauza faptului că Gigi Becali nu este dispus să plătească un comision, care se ridică la aproximativ 300.000 de euro, agenților care ar fi urmat să intermedieze transferul.

ADVERTISEMENT

„Clauza de bun simț, dar poate Dumnezeu vrea să fie lângă Gigi. Incredibil, au fost cluburi care au spus că vin, «hai 2,7 milioane», dar și arabii sunt… vă dați seama. «Bă, sunteți copii? Nu mai încercați! Dacă dați trei (n.r.- milioane de euro), nici nu mai vorbim cu Gigi».

Dacă dați 2,7, Gigi spune nu. N-are, săracul, zvâcul ăsta să plece și el odată, dar încă nu ne-am pierdut speranța.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce-i lipsește, mă mir că nu am putut să-l transferăm de trei-patru ani, de când e cu noi. Și a fost prezentat peste tot.

În SUA, cel puțin trei-patru echipe, în Arabia, cel puțin trei-patru echipe, în Germania, în liga a doua, nu vrea, are și el preferințele lui.

ADVERTISEMENT

A făcut lucrul cel mai bun, exact cum i-a zis Gigi: «Prelungește cu mine, ai 30.000 pe lună și, când vin trei milioane, pleci». Foarte înțelept.

Probabil, dacă aceste trei milioane erau acum doi ani, poate se întâmpla”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase (27 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația patronată de Gigi Becali.

Jucătorul care a blocat momentan transferul lui Florin Tănase

Din informațiile FANATIK, un alt impediment pentru realizarea transferului lui Florin Tănase la Al-Nasr este Dia Saba, „decarul” formației din Emirate.

Florin Tănase ar fi trebui să-i ia locul în echipă lui Dia Saba, doar că Al-Nasr nu a reușit încă să rezilieze contractul cu fotbalistul israelian.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT