Fotbal intern

Giovanni Becali, despre relația sa cu Gigi: „Noi nu ne-am certat, dar am închis telefonul și nu am mai vorbit câțiva ani”

22.05.2020 | 16:22
Giovanni Becali despre relatia sa cu Gigi Noi nu neam certat dar am inchis telefonul si nu am mai vorbit cativa ani
Giovanni Becali, despre relația sa cu Gigi: „Noi nu ne-am certat, dar am închis telefonul și nu am mai vorbit câțiva ani”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre relația sa cu Gigi, vărul său, despre care spune că nu a fost întotdeauna „lapte și miere”, ci au mai existat neînțelegeri, motiv pentru care nu și-au vorbit câțiva ani.

Giovanni Becali, detalii despre relația cu Gigi

Giovanni Becali a vorbit despre cum negociază Gigi transferurile, mai ales în plină pandemie, și a povestit cum a fost relația dintre cei doi de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„E dificil și acum să negociezi cu Gigi Becali. La el nu există pandemie, virus. El vrea niște bani pe marfa lui și sper să îi aibă. Amândoi lăsăm când negociem. Noi nu ne-am certat, dar am închis telefonul și nu am mai vorbit câțiva ani”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Giovanni Becali a vorbit despre Florinel Coman și Dennis Man

Giovanni Becali a vorbit și despre Florinel Coman, Ricardo Grigore și Dennis Man, despre care spune că sunt niște jucători foarte interesanți și vrea ca Liga 1 să se reia cât mai repede, pentru ca tinerii fotbaliști să-și arate calitățile.

ADVERTISEMENT

Totodată, impresarul consideră că aceștia pot prinde transferuri în străinătate, la echipe importante din Europa: „Florinel Coman, Tănase, Ricardo Grigore sunt niște jucători interesanți. E important ca acest campionat să înceapă și să putem arăta valoarea campionatului nostru”.

„Dennis Man e un jucător interesant, are reprezentant. Florinel Coman și Dennis Man sunt jucători diferiți, dar amândoi sunt jucători importanți”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

„Mult mai înainte de oferta din America a fost oferta de la Sporting Lisabona tot de 9.000.000 de euro, dar Gigi a cerut 10.000.000 de euro.

Asta a fost acum pe timp de pandemie, că după Gigi dacă vede că are meciuri bune cere mai mult. Mai sunt și bețe în roate care i s-au pus de la unii antrenori care spun că nu are viață sportivă”, a spus la începutul lunii mai Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT