Sport

Giovanni Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Moruțan: „Nu mai pleacă din Italia”. Ce a spus despre transferul definitiv al lui Sorescu la FCSB

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri despre viitorul lui Moruțan, dorit definitiv de Pisa. Totodată, cunoscutul impresar a vorbit despre transferul lui Sorescu la FCSB din vară.
27.03.2023 | 17:15
Giovanni Becali dezvaluiri despre viitorul lui Morutan Nu mai pleaca din Italia Ce a spus despre transferul definitiv al lui Sorescu la FCSB
Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Moruțan la Pisa. Ce a spus impresarul despre transferul definitiv al lui Sorescu la FCSB. Sursă foto: captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Olimpiu Moruțan, care traversează o perioadă excelentă în Serie B, la Pisa. Prestațiile consistente l-au propulsat pe fostul fotbalist de la FCSB în lotul lui Edi Iordănescu pentru debutul României în preliminariile Euro 2024. Totodată, cunoscutul impresar a vorbit despre intențiile lui Gigi Becali de a activa clauza definitivă de transfer pentru Deian Sorescu la FCSB.

Giovanni Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Olimpiu Moruțan: „5 milioane de euro nu e o sumă mare”

Olimpiu Moruțan a devenit unul dintre jucătorii de bază la Pisa odată cu împrumutul de la Galatasaray din vara trecută, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. În cazul în care echipa din Serie B promovează se va activa clauza de cumpărare care se ridică la 5,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Totuși, Giovanni Becali este convins că Olimpiu Moruțan va rămâne în Italia chiar dacă Pisa nu va reuși promovarea pe prima scenă a fotbalului din Italia. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că italienii i-au făcut ofertă celor de la Galatasaray încă din iarnă.

„Moruțan, dacă mai marchează 3 goluri și dă vreo 4-5 assist-uri, nu mai pleacă din Italia, chiar dacă Pisa nu promovează. Galatasaray ține de preț. Important e să dea vreo 8-9 goluri până la finalul campionatului. Nu mai pleacă din Italia, pentru că 5 milioane de euro nu e o sumă mare pentru un «număr 10» de 24 de ani, care dă 18-20 de goluri plus assist-uri”, a declarat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre transferul definitiv al lui Deian Sorescu la FCSB: „Și-a făcut treaba”

Mutarea lui Deian Sorescu la FCSB, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a fost capul de afiș în SuperLiga în perioada de transferuri din iarnă. Gigi Becali l-a adus pe fostul fotbalist de la Dinamo sub formă de împrumut până în vară, iar Giovanni Becali consideră că activarea clauzei pentru un transfer definitiv va depinde de poziția în clasament ocupată la finalul sezonului de vicecampioana României.

„La Sorescu depinde numai de Steaua (n.r – FCSB). Până acum, cred că el și-a făcut treaba. Sper să se bată pentru titlu. Dacă nu, măcar locul 2 și să fie mulțumită de el ca să poată să-i facă opțiunea”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Impresarul care a anunțat, în direct și în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, transferul lui Alexi Pitu de la Farul la Bordeaux din iarnă zboară luni, 27 martie, la Paris pentru a urmări duelul Franța U19 – România U19 în cadrul Turneului de Elită.

Giovanni Becali, optimist în privința lui Man și Mihăilă: „Îi aștept să facă un final de sezon bun”

Dennis Man și Valentin Mihăilă s-au confruntat cu accidentările de-a lungul actualei stagiuni la Parma. Fostul fotbalist de la FCSB a fost aproape să rateze acțiunea României de la sfârșitul acestei luni, însă a prins lotul și a reușit să marcheze în poarta Andorrei.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, cu foarte puține minute jucate în acest an, Mihăilă nu a prins echipa selecționată de Edi Iordănescu. Giovanni Becali speră ca cei doi fotbaliști de la Parma să salveze sezonul pe ultima sută de metri. „Man a marcat cu Andorra, vine după niște accidentări, Mihăilă la fel.

Îi aștept să facă un final de sezon bun. Și Parma poate intra în play-off-ul ăla de promovare. Ar fi frumos să avem două echipe în lupta pentru Serie A”, a încheiat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT