Sport

Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase din copilărie: „Mi-a dat oaia o copită și m-am dus la Lido! N-am mai venit trei zile acasă!”

Giovanni Becali, fostul mare impresar de fotbaliști și actual consilier la firma de impresariat „Becali Sport”, a făcut dezvăluiri fabuloase despre copilăria sa.
22.04.2022 | 21:06
Giovanni Becali dezvaluiri fabuloase din copilarie Mia dat oaia o copita si mam dus la Lido Nam mai venit trei zile acasa
Giovanni Becali, fostul mare impresar de fotbaliști și actual consilier la firma de impresariat „Becali Sport”, a făcut dezvăluiri fabuloase despre copilăria sa
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali (69 de ani) este cunoscut pentru transferurile fabuloase pe care le-a realizat, din postura de impresar, în fotbalul internațional. Printre cele mai răsunătoare se numără transferurile lui Adrian Mutu la Chelsea, respectiv Cristi Chivu la Inter Milano.

Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase din copilărie

Giovanni Becali a povestit o întâmplare haioasă, din perioada copilăriei, când a fost lovit cu copita de o oaie în timp ce o mulgea.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta spune că Victor și Gigi Becali „au stat lângă părinți tot timpul”, spre deosebire de el, care era atras de „lumea periculoasă”.

„Păcat de unchi-miu, tatăl lui Gigi, care era cel mai… să-l vadă pe Gigi cum a ajuns, că el niciodată nu-i dădea lui Gigi: «Mă, tată, să facem aici…». «Taci, mă, că nu știi tu. Eu știu». Așa îi spunea lui Gigi.

ADVERTISEMENT

Victor și Gigi au fost copiii care au stat lângă părinți tot timpul. Cu animalele, cu astea, i-au ajutat tot timpul.

Eu… m-a pus tata să mulg oaia la 17 ani și mi-a dat o copită, și mi-a vărsat tot. M-am îmbrăcat și m-am dus la Lido. N-am mai venit trei zile acasă”, a declarat Giovanni Becali, la emisiunea Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT

Fostul impresar a mai declarat faptul că și-ar dori să-și reînceapă viața de la zero, însă cu mintea de la 69 de ani.

„Cine n-ar vrea să reînceapă viața? Câte știi acum să le știi la 20 și ceva de ani… Trebuie să ai momentul, să ai inspirația necesară.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, totul e un destin, un joc. Mie mi-a venit ideea asta strașnică ca să fug de lumea periculoasă din Italia, să-mi fac o viață. Mai ales că o cunoscusem pe nevastă-mea, care e columbiancă.

(n.r. V-ați gândit vreodată să rămâneți în Columbia?) Nu. Păi, nevastă-mea e acum în Columbia. A fost cu fata mijlocie, pentru că a murit soacră-mea acum două luni și are de vândut niște ampartamente”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT