Sport

Giovanni Becali, dezvăluiri șocante despre tinerii de la Dinamo: ”Jucau la păcănele, aveau datorii”

Dinamo a revenit în prim-plan, cu jucători crescuți în propria pepinieră. Tinerii care azi impresionează pe teren nu au un trecut tocmai sportiv.
03.08.2021 | 22:31
Giovanni Becali dezvaluiri socante despre tinerii de la Dinamo Jucau la pacanele aveau datorii
ADVERTISEMENT

Neînvinsă în primele trei etape din noul campionat, Dinamo s-a cocoțat pe poziția a patra a clasamentului, ca în vremurile bune.

Schimbarea radicală, după ani de zile de agonie, s-a produs cu ajutorul tinerilor la care Dario Bonetti, de voie, de nevoie, trebuie să apeleze.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali: ”I-am ajutat mult pe acești băieți”

Fostul agent, Giovanni Becali, prin firma de impresariat pe care o deține, are sub contract mai mulți jucători din actuala echipă a lui Dinamo.

Vărul lui Gigi Becali a dezvăluit lucruri șocante despre fotbaliștii care azi fac minuni în tricoul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

”I-am ajutat mult pe acești băieți cu tot felul de ghete, cu tot felul de probleme. Am avut băieți care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească datoriile.

Asta a fost în urmă cu mulți ani și nu trebuie să spun despre ce e vorba. Vreo nouă jucători de la Dinamo au contract cu firma noastră”, a declarat Giovanii Becali, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Dinamo are interdicție de a efectua transferuri, din cauza datoriilor uriașe acumulate, astfel că Dario Bonetti trebuie să se descurce cu fotbaliști din propriul centru de tineret și juniori.

Ce jucători îl impresionează pe fostul agent

Giovanni Becali a mai spus că acești fotbaliști ar fi trebuit să se regăsească de mai multă vreme în anturajul primei echipe din Ștefan cel Mare, dar fostul patron, Ionuț Negoiță nu a vrut să audă de ei.

ADVERTISEMENT

”Eu i-am zis în urmă cu 3-4 ani lui Negoiță să meargă pe mâna tinerilor, să iasă în presă și să spună că Dinamo vrea să rămână în Liga 1, pe un loc bun, dar să dea drumul la ’New Dinamo’.

Aveam la un meci Dinamo – Steaua niște scouteri, iar aceștia m-au întrebat de ce ’New Dinamo’ e pe bancă… DDB face ceea ce nu a făcut Negoiță.

Insolvența i-a forțat să facă acest lucru, iar acești tineri încet, încet. Ahmed Bani i-a făcut tot jocul lui Dinamo la meciul cu Clinceni. Nu mai spun de Sorescu, de Grigore, Răuță, Moldoveanu”, a adăugat fostul agent de jucători.

ADVERTISEMENT