Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali, discuție după miezul nopții cu Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj 0-3: “M-a sunat la 1 noaptea!”. Video exclusiv

Impresarul Giovanni Becali (70 de ani) a dezvăluit ce discuție a avut cu Dan Petrescu târziu în noapte, după meciul cu Farul. Cât mai rămâne antrenorul lui CFR Cluj.
24.01.2023 | 22:00
Giovanni Becali discutie dupa miezul noptii cu Dan Petrescu dupa Farul  CFR Cluj 03 Ma sunat la 1 noaptea Video exclusiv
Dan Petrescu are 80 de meciuri pe banca lui CFR Cluj în acest mandat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a aruncat bomba la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, dar a vorbit și despre situația lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Giovanni Becali, discuție la miezul nopții cu Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj: „A auzit că am fost la stadion”

Celebrul impresar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ce a discutat cu Dan Petrescu după meciul cu Hagi: „M-a chemat ieri la 1 noaptea și m-a întrebat, că a auzit că am fost la stadion. Și i-am zis: ‘Am fost să văd niște jucători de-ai tăi!’. ‘Hai, mă, lasă, că știu eu pentru cine ai fost!’. Adică el și-a dat seama, îți dai seama”, a fost discuția savuroasă dintre cei doi. VIDEO AICI. 

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali e convins că Dan Petrescu nu va pleca prea curând de pe banca ardelenilor: „El la CFR Cluj va sta tot timpul! Sigur, sigur, sigur! La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo, sunt niște probleme, dar văd că CFR-ul e pe drumul bun”.

Giovanni laudă și campania de transferuri de la CFR Cluj: „Văd că au ghicit niște jucători buni. Și acest kosovar, și Birligea… Au luat jucători tineri”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, și-ar dori ca Petrila, unul dintre cei mai talentați jucători din România, să aibă un rol mai important în cadrul echipei: „Asta e. Îmi pare rău că Petrila nu mai are loc în această echipă, dar continuând așa, și făcând o surpriză cu Lazio, CFR-ul își face în continuare o echipă”.

De ce crede Giovanni Becali că CFR Cluj trebuie să copieze modelul FCSB: „Să poată îmbunătăți situația economică a clubului”

Giovanni Becali consideră că CFR Cluj ar trebui să crească mai mulți jucători tineri de valoare, pe care să îi vindă pe sume importante în străinătate, rețeta lui Gigi Becali: „Important e să mai aibă vreo 3-4 jucători ca FCSB-ul, de perspectivă, să poată îmbunătăți situația economică a clubului. Dar cum necum, sunt acolo!

ADVERTISEMENT

Mai plâng căteodată o lună-două, iar își revin, iar bagă Neluțu mâna în buzunar, și uite-i acolo tot timpul!”, a mai declarat impresarul, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Giovanni Becali, ultimul transfer tare al iernii: Alexi Pitu la Girondins Bordeaux

Giovanni Becali a intermediat transferul lui Alexi Pitu la Girondins Bordeaux, una dintre cele mai tari echipe din Franța, iar Farul va încasa aproximativ două milioane de euro: „Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00.

ADVERTISEMENT

Dar e deja bătută în cuie. Şi pentru club şi pentru jucători. Este vorba de un contract pe patru ani şi jumătate şi opţiune pe încă un an. Suma de transfer se învârte în jurul a 2 milioane de euro. O cifră rezonabilă pentru Gică Hagi. Acuma depinde de el, dacă se va integra, va avansa.

El semnează două contracte. Unul pentru liga secundă, unde este echipa acum şi altul pentru Ligue 1, pentru când va promova echipa. Sunt prime la goluri, la assist. 

Pentru cinci goluri şi assist-uri are 10.000 de euro primă. Pentru 10 goluri şi assist-uri are 20.000. Şi aşa mai departe”, a explicat agentul, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT