Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali face mercurialul noilor vedete din SuperLiga. Câte milioane de euro se dau pentru Mazilu, Krasniqi și Petrila. Video Exclusiv

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA sumele pe care le-ar putea obține Farul și CFR Cluj pentru Mazilu, Kransiqi sau Petrila.
14.03.2023 | 18:40
Giovanni Becali face mercurialul noilor vedete din SuperLiga Cate milioane de euro se dau pentru Mazilu Krasniqi si Petrila Video Exclusiv
Ermal Krasniqi, gata să plece de la CFR Cluj „Sunt discuții în străinătate. Face 4 milioane de euro!”. Ce se întâmplă cu Petrila.
ADVERTISEMENT

Ultima mutare de răsunet din SuperLiga a fost realizată de Giovanni și Victor Becali și a fost anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Alexi Pitu a plecat la Girondins Bordeaux pentru două milioane de euro. La cea mai recentă ediție a emisiunii impresarul a venit cu vești proaspete de pe piața transferurilor. Fără a se rezuma doar la jucătorii români.

Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Krasniqi la CFR Cluj

Recent, într-un interviu pentru TuttoMercatoWeb, Giovanni Becali lăuda patru dintre jucătorii români de echipă națională care evoluează în Italia. Și anunța că în curând și alți jucători români vor ajunge în Europa.

ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu, noua ”perlă” a lui Gică Hagi, este unul dintre aceștia. Un jucător despre care impresarul crede că are o valoare de 3-4 milioane de euro.

În jurul a patru milioane de euro ar putea să primească și CFR Cluj pentru Ermal Krasniqi, consideră Giovanni Becali. În timp ce Petrila este cotat la 2,5 – 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Krasniqi este un jucător de care este interesat un anumit club. Este kosovar, e albanez. Eu am un prieten de origine albaneză care are o funcție la o echipă importantă și s-ar putea realiza ceva. Depinde de el.

Nu pot să spun din ce țară este clubul. Dar el este un jucător important, are doar 24 de ani, a venit din neant, nimeni nu l-a văzut. Doar Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Și uite că este surpriza CFR-ului. Cred că valorează în jurul a patru milioane de euro.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Nu cred în varianta Rapid pentru Petrila”

Petrila este un alt jucător. Stagnează pentru că nu are meciuri în mod regulat, din pricina vârstei, dar este un jucător interesant. Nu cred în varianta Rapid. Pe Petrila două milioane și jumătate, trei, vor.

Și Rapid nu are nevoie doar de Petrila. Rapid, după acest play-off, va vedea unde se clasează și trebuie să înceapă o reîntinerire și o refacere a grupului de 20-22 de jucători.

ADVERTISEMENT

Nu cred. Nu știu, nu cunosc posibilitățile lor, dar nu cred că permite piața noastră. Trei milioane a plătit doar vărul meu (n.r. Gigi Becali) pentru Coman, Nedelcu și așa mai departe. Timpurile acelea s-au dus”, a spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT