Fotbal intern

Giovanni Becali, mesaj tranşant după meciurile naţionalei: “Îşi dădea demisia dacă era băiat deştept”

02.04.2021 | 23:06
Giovanni Becali mesaj transant dupa meciurile nationalei Isi dadea demisia daca era baiat destept
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre meciurile naționalei României și crede că Mirel Rădoi ar fi trebuit să își dea demisia după barajul cu Islanda.

Impresarul a amintit de performanța lui Mirel Rădoi de la Campionatul European de Tineret din Italia și San Marino, însă crede că s-a bazat mult prea mult pe jucătorii de la U21.

ADVERTISEMENT

Totodată, Giovanni Becali a recunoscut că nu a înțeles schimbările făcute de Mirel Rădoi în partida dintre Armenia și România, 3-2.

Mesajul tranșant al lui Giovanni Becali după meciurile naționalei

Giovanni Becali a vorbit despre meciurile României în debutul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Qatar și a tras câteva concluzii tranșante despre soarta naționalei și a lui Mirel Rădoi:

ADVERTISEMENT

„Eu zic că Pușcaș trebuia schimbat, Keșeru intrase și era bine doar el. Eu nu l-am înțeles pe Rădoi, iar el își face rău carierei dacă o să continue așa. Rădoi trebuia să-și dea seama din meciul cu Islanda că trebuie să schimbe ceva.

Rădoi dacă era băiat deștept, trebuia să își dea demisia după meciul cu Islanda, el a crezut prea mult în echipa de tineret”, a spus Giovanni Becali la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„România nu e un campionat nici măcar mediu!”

„Calificarea de acum trei ani în semifinala cu Germania a fost făcută cu o echipă mult mai bună decât ce a avut Mutu acum. Dar și atunci, am avut șansă, să ne amintim de meciul cu Portugalia care ne-a calificat. Rădoi ne-a calificat atunci, iar Radu a apărat tot.

Mourinho m-a chemat după meci și m-a întrebat Dar cine e ăsta, se referea la Radu, atunci au atacat portughezii în valuri. Și Niță a apărat bine, dar atunci adversarul a atacat mult mai mult.

ADVERTISEMENT

Acum cu Armenia, Rădoi nu a făcut ce a făcut în meciul cu Portugalia. Ne-am bazat că jucătorii vor veni de la tineret și vom face o națională bună, dar nu o vom avea. La naționala mare e vorba despre echipele și campionatele în care joci. România nu e nici măcar un campionat mediu”, a mai spus Giovanni Becali.

„Rădoi e mai mult un funcționar decât un practicant!”

Când îl pui pe Mihăilă în dreapta, când ai doi atacanți la 2-1, pe Pușcaș și pe Keșeru, în ultimele minute, meciul cu Macedonia a fost câștigat nemeritat. A urmat meciul cu Germania, ne puteau da 3-4 goluri fără probleme.

Ce a spus Rădoi la final, pentru mine a însemnat un adio de la jucători. Nu mi-a plăcut nici asta, când și-a revenit Rădoi și s-a dus să dea mâna cu ei. A fost mai mult o schemă de marketing, dar a părut mult prea regizat. El are un discurs peste discursurile altora. Ce mai are nevoie de licența pro, când el vorbește de pe altă planetă, mult mai frumos decât alți antrenori consacrați.

Când te duci să vorbești în vestiar, unii jucători poate au liceul, poate au 8 clase, dar poate nu îl înțeleg ce spune.

Rădoi e mai mult un funcționar decât un practicant. Nouă ne-a plăcut de el, că am scăpat de antrenorii demodați. A venit, ne-a încântat pe toți, dar problema e la rezultate”, a continuat Giovanni Becali.

„Chiricheș e un căpitan care nu vorbește!”

„Atâtea analize facem, atâtea video, dar nu văd și eu în ce poziție joacă Stanciu la Slavia? Alături de ce mijlocași joacă? Poate nu avem mijlocașii ălora de la Slavia, dar trebuie să vedem mai multe aspecte.

Chiricheș e un căpitan care nu vorbește, eu l-aș fi jucat în fața apărării, cu doi fundași centrali mari ca Burcă și Nedelcearu. 

Eu zic că Rădoi rămâne într-o mocirlă dacă rămâne la națională. Mutu a avut o echipă de tineret mult mai slabă decât ce a avut Rădoi atunci”, a mai spus impresarul.

 

ADVERTISEMENT