Fotbal intern

Giovanni Becali, povești incredibile despre fuga din țară: ”I-am pus cuțitul la gât călăuzei”. Ce spune despre Adi Mutu

13.08.2020 | 10:34
Giovanni Becali povesti incredibile despre fuga din tara Iam pus cutitul la gat calauzei Ce spune despre Adi Mutu
Fostul impresar Giovanni Becali a dezvăluit povești incredibile despre fuga din țară dinainte de Revoluție și cum a fost la un pas să intre în clanul mafiot Camorra. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Fostul impresar Giovanni Becali a dezvăluit povești incredibile despre fuga din țară dinainte de Revoluție și cum a fost la un pas să intre în clanul mafiot Camorra.

De asemenea, acesta a vorbit despre faptul că Adrian Mutu ar fi putut deveni ușor cel mai bun jucător român al tuturor timpurilor, dar a greșit în tinerețe.

ADVERTISEMENT

În final, Giovanni a dat asigurări că atât Mutu, cât și Mirel Rădoi vor face lucruri importante la echipele naționale de tineret și seniori ale României.

Povești mafiote despre fuga din țară a lui Giovanni Becali

”Când am fugit din țară, România avea o înțelegere cu sârbii că orice fugaci se dădea înapoi pentru 500 de kilograme de carne. Am plătit prima dată 30.000 de lei ca să trecem și călăuza ne-a dat în primire. Ne-a dat cinci zile de arest la Reșița, apoi ne-a pus liberi și ne-a dat și-o amendă”, a povestit Giovanni Becali despre prima încercare de a fugi din țară.

ADVERTISEMENT

”A doua oară ne-am întâlnit cu aceeași călăuză care nu făcea decât asta… O serie trecea, o serie o dădea în primire. O preda! Lucra cu oamenii. A doua oară l-am ținut cu cuțitul la gât și ne-a trecut pe partea cealaltă. Dacă ne prindea, făceam pușcărie toți”, a declarat fostul impresar la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de pe gsp.ro.

”Clanul Camorra avea gânduri frumoase cu mine. Să mă îmbrace, să vorbesc frumos, adică să fiu un domn, după aia urmau alții ce au de făcut. Noi când am trecut în Italia am furat o mașină și n-am mai oprit-o până la Napoli. Cu contractul, cu astea. Aventuri!”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

”Mutu este unul dintre copiii mei favoriți. Îmi pare rău pentru el, putea să fie nu golgheterul maxim al naționalei, dar putea să aibă atâtea milioane, zeci de milioane de euro… Nu e un băiat sărac, dar astăzi Mutu putea să cumpere Dinamo sau orice club. La început a avut un contract de 5 ani a trei milioane de euro. Dacă el continua evoluțiile bune și în anul doi, se schimba situația”, a dezvăluit Becali.

”În 10 ani putea să câștige 40-50 de milioane de euro, așa cum a câștigat Chivu. A dat cu piciorul, chiar dacă acum e bine. A avut și insuccese familiale, dar acum s-a aranjat. Are și un viitor frumos la echipa națională. Eu cred că va avea un viitor pentru că trebuie să recupereze din ce n-a mai recuperat ca jucător. El e un alt om acum”, a afirmat acesta.

ADVERTISEMENT

”Cu numirea lui Rădoi, Federația a avut inspirație. Este un profesionist și a demonstrat asta. El n-a lăsat nimic necontrolat la echipa de tineret. Nu e ușor să ajungi în semifinală, chiar dacă nu e un turneu UEFA. Noi dacă la ‘capul’ lui Pușcaș făceam 3-1 cu Germania, jucam finala cu Spania, chiar dacă mâncam bătaie. Jucam finala!”, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul...
Ce relaţii pot avea între ele fostele soţii ale lui Cristi Borcea. Milionarul s-a lăudat că le dă oxigenul cu care trăiesc
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Noua lege aduce impozite pentru mulți pensionari
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”